Komentari (93)
Povratak na članak
Prijava korisnika
NAPOMENA: Komentarisanje članaka na portalu Klix.ba dozvoljeno je samo registrovanim korisnicima. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Komentari odražavaju stavove isključivo njihovih autora, koji zbog govora mržnje mogu biti i krivično gonjeni. Kao čitatelj prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim vjerskim, moralnim i drugim načelima i uvjerenjima. Svaki korisnik prije pisanja komentara mora se upoznati sa Pravilima i uslovima korištenja komentara.
Ja hordaš, a presretan! Svaka čast komšije!
Evo ja ne navijam za Sarajevo, a ni za Zeljeznicar, pa mogu samo reci svaka cast. Ovo je primjer kako kad ljudi koji znaju posao mogu brzo izgraditi. Isto moze biti i za autoput :)
@Chvilla ma drug vaša godina, vaša titula, ali do godine se čuvajte @pinkman e bra'o! kao što Šemso kaže "Na svakih 5 metara izgrađenog autoputa neko presjeca onu svečanu vrpcu"
PRIKAŽI ODGOVORE (1)
kad se ruke sloze... da nam je ovako i drzavu poceti graditi... Ali ne daju banditi. Bravo navijaci
ja sam samo ovdje da disaam mustafu cizmica.
Na tom otvaranju CE bit 15.000 tj puno i djece mladih dama penzionera roditelja SA djecom Dakle publika se vraca na stadion za ostale neznam to je veci uspjeh OD same tribine.Dakle cilj tribine ispunjen.
Trebali ste brate odmah i jug po ovom šablonu izgraditi, pa onda slaviti.
Tifa derpe
Koje preseravanje, imaju nakaradu od stadiona, napravili otkrivenu tribinu koja nije realno kostala vise od milion eura i odmah slavlje? Magarci utrosite i te pare na stadion i ne slavite nista, jer nemate sta slaviti. Stadion vam je ziva nakarada i sa tom nazovi tribinom.
Mislim daj boze da imaju stadion kao novi Wembley ili Park Princeva, medjutim ovo je preseravanje. Cuj otvaranje i slavlje? Sta otvarate, 50 metara betona i par hiljada plasticnih stolica?
@Roin S obzirom gdje zivimo i kakva je situacija u ovoj propaloj drzavi, nas i sitnice obraduju, a ovo je nesto veliko, san je postao java. Ti sto ne znas kakav je osjecaj zivjeti za klub, osjetit huk sa juga i svi u jedan glas pjevamo "a onda Zeljin stadion gledam, vidim ponos tvoj" tvoja stvar.
PRIKAŽI ODGOVORE (2)
Nek je hairli.
Drago mi je da je ovo sve uradzeno i brzo i fino.Mislim da licnost za otvaranje i niste moi bolju naci od Svabe.Zbog ove geste jos vam jedno veliko HVALA
Cestitke klixu na citave 3 slike...
koliko se kreću karte na deceniju
ko da smo alianz arenu izgradili a ne 10 j****** betonskih pregrada poslozili. Nekad smo gradili brane, fabrike, puteve, zeljeznicke pruge. Zalost i tuga na sta smo spali.
hocel'tifa pjevat?
@kadFazaniLete da znas sto ne znas, ugrizao bi se za jezik zbog ove 'minhenske'. da ne govorim sad o ovima kojima se tvoj komentar dopada, stoka sitnog zuba, vjeruju ti na rijec. ipak moras biti zadovoljan mojim komentarom, ovo je prvi put da nekom shupku posvetim ovoliko vremena.
@Karim Dakle, prekaljeni borac i patriota kao ti tek nako proziva Tifu, iako fino piše u tekstu da neće pjevati? Sumnjiv si, u najmanju ruku.
Zasto covjek koji je bio u zatvoru sutra otvara tribinu NK zeljeznicar?
Pobrko si lonce decko
cirkus zvani Žljščar
Ceremonija u čast otvaranja tribine! Na šta smo spali!
@Bodyfeat Kakav i zašto?
@Chvill Hajde još jednom pročitaj moj komentar, pa prvo razmisli o njemu a onda pokušak naći pomen Želje u istom!? I ne trči pred rudu!
PRIKAŽI ODGOVORE (6)