Komentari (6)
Povratak na članak
Prijava korisnika
NAPOMENA: Komentarisanje članaka na portalu Klix.ba dozvoljeno je samo registrovanim korisnicima. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Komentari odražavaju stavove isključivo njihovih autora, koji zbog govora mržnje mogu biti i krivično gonjeni. Kao čitatelj prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim vjerskim, moralnim i drugim načelima i uvjerenjima. Svaki korisnik prije pisanja komentara mora se upoznati sa Pravilima i uslovima korištenja komentara.
Juve,storia di un grande amore
Kaze vama ciko, samo Juve X
Zato im je reprezentacija 3:0 poderala komšije.
Pa jeste sada fudbal u Italiji u raspadu, jer se ionako muce sa socijalnim slucajevima, jer fudbal je postao biznis koji je baziran na novcu s kojim se Italija ne moze bas pohvaliti. Ne mozemo gledati pojedinacne slucajeve kao Inter, klub za koji jedino mozemo reci da su trenutno bogati, sto se i vidi u kvalitetu njihovog tima. Milan je \'kupio\' vec istrosene \'zvijezde\' a ne misle na kljucne igrace, nigdje playmakera a ni odbrane, pa smijesno, nit\' ko moze dati loptu u napad, a odbrana se nema cime braniti, cudo da i dobiju nekoga. Juventus je slicno nesto, ali kod njih se zna tradicionalno da igraju ofanzivno pa kako god slozili tim. Ovo ostalo ne bi ni komentarisao jer je prnulo. Zato je engleska liga prejaka, novac cuda cini.
pa ako je iko gledao a znam da jeste :D sinoc utakmicu real milan sve vam je jasno pa ono je katastrofa oni jednostavno i ne znaju igrati to su vise kikboks mecevi nego utakmice al sa 9 igraca u odbrani katastrofaaa!!!!
...da je najgluplja liga....tamo je antinogomet...samo gledaju da ne prime gol FORZA JUVE