Komentari (8)
Povratak na članak
Prijava korisnika
NAPOMENA: Komentarisanje članaka na portalu Klix.ba dozvoljeno je samo registrovanim korisnicima. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Komentari odražavaju stavove isključivo njihovih autora, koji zbog govora mržnje mogu biti i krivično gonjeni. Kao čitatelj prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim vjerskim, moralnim i drugim načelima i uvjerenjima. Svaki korisnik prije pisanja komentara mora se upoznati sa Pravilima i uslovima korištenja komentara.
ccc, idioti
Seria A nekad najjača liga svijeta, danas samo starci igraju. Vjerovatno za par godina ispadaju iz lige petice. Mjenja se odavno fudbal, pa će i liga petice se mjenjati. Holandjani i Portugalci čekaju. Za sve je kriv Juventus i njihove malverzacije. 100 godina lopovi kradu.....
Gdje neće kad Engleska je nenormalna što se tiče ulaganja u Ligu jer je to jedino gdje su prejaki i gdje je liga prezanimljiva većini klubova je presudno dovest dobri igrača čak i za rotacije osim mog Liverpoola koji ima škrte Amerikance i gdje je belaj dovest nekog normalnog veznjaka...
Može Milan dati i više, De Kentelare je ljetos stigao za 35mil€. Ovaj će završit u Tottenhamu za 22-25mil
Koja glupost, ne zele ljudi dati 30M za igraca kojem za godinu i pol istice ugovor i koji ne zeli produziti. Na ljeto ce biti puno jeftiniji.
Moramo gledati siru sliku . Englezima je premier liga sve,jedini sport koji je popularan i koji puni kase,tako engleske firme rado ulazu u njihovu ligu kroz razne nacine i jacaju taj brand i imaju zagarantovanu gledanost u svojim bivsim kolonijama kroz Commonwealth. £7.6billiona je engleska ekonomija imala kroz premier ligu 2020.
Nije odustao dzabe pisete gluposti. Veceras je sastanak celnika Milana sa agentom Zaniola.