Nogomet
1

Susret PSG-Chelsea na OBN televiziji

Klix.ba
Ove sedmice se igraju prve utakmice četvrtfinala Lige prvaka, a večeras u programu OBN televizije pogledajte direktan prijenos susreta sa Parka prinčeva, gdje se sastaju PSG i Chelsea.

Bit će to okršaj timova koji su u posljednje vrijeme u odličnoj formi, PSG je u osmini finala bez većih problema izbacio Bayer Leverkusen, dok je Chelsea odigrao odlično u revanšu protiv Galatsarayja i sa ukupnih 3:1 prošao među osam najboljih timova u Evropi.

I u domaćem prvenstvu obje ekipe igraju odlično i trenutno su lideri na tabeli, što garantuje izuzetno zanimljiv duel. Chelsea je u fantastičnoj formi u posljednje vrijeme, Arsenalu je dao šest golova, ali njihov trener Jose Mourinho, stalno smiruje euforiju.

Za portugalskog trenera duel sa prvakom Francuske bit će prilika da odmjeri snage sa svojim nekadašnjim igračem iz Intera - Zlatanom Ibrahimovićem, koji je u odličnoj formi ove sezone.

Ne propustite ovaj zanimljivi duel i još zanimljivije goste u studiju OBN televizije, večeras do 20:00 sati. Gost večeri je Ante Miše, nekada odlični igrač Hajduka, za kojeg je odigrao preko 200 utakmica, ljubimac navijača zatim Vitesea... U

karijeri je odigrao preko 400 utakmica. Trener u Hajduku dva puta, u najtežim trenucima kluba sa vizijom modernog nogometa. Danas aktuelni trener NK VITEZ, sa kojim postiže zapažene rezultate u Premier ligi BiH.