Komentari (23)
Povratak na članak
Prijava korisnika
NAPOMENA: Komentarisanje članaka na portalu Klix.ba dozvoljeno je samo registrovanim korisnicima. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Komentari odražavaju stavove isključivo njihovih autora, koji zbog govora mržnje mogu biti i krivično gonjeni. Kao čitatelj prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim vjerskim, moralnim i drugim načelima i uvjerenjima. Svaki korisnik prije pisanja komentara mora se upoznati sa Pravilima i uslovima korištenja komentara.
Niste u pravu, gledao sam utakmicu i neutralno govoreci nije bilo kontakta, ni udaranja od strane CR, i mislim da je bez potrebe dobio crveni karton...
bilo je kontakta. ronaldo ga je grebao po licu pogledaj malo bolje...
al je zato prigovarao cijelu utakmicu kao kakva tetka,ni ja mu ne bi dopustio da me jebe u mozak cijelu utakmicu,dao bi mu crveni taman da je safet susic
PRIKAŽI ODGOVORE (1)
izgleda da ce ovaj sudija poceti suditi trecu predskolsku ligu
Krece obracun sa sucima ne bi li se konacno Real progurao do titule. Namirisali Barcinu i Atletikovu slabost.
Cr7 u upravo dobio crveni kakav on iznudi protivniku na provokaciju i lopovluk. Crveni je bio. 3 tekme kazne je smiješno.
"Spansku Ligu isto nabijem na kuvac" Z. Mamic
E nek se sad neko usudi realno suditi, ako si realan evo sta te ceka, suspenzija i zabrana sudjenja, zato samo odabrane i poslusne sudije mogu suditi realu, barci, bajernu isl.
Bosna - Francuska Skotska - Francuska Sudija super kreten (neznam mu ime) sunce mu kalajsano A i ovo je fair, da su ga izbacili!
ako je sudija pogrijesio zasto nisu ponistili crveni karton nego mu iz saveza dali 3 utakmice dvije razlicite odluke saveza
Sudiju su suspendovali zato sto je naveo drugaciji razlog iskljucenja od onog koji je naveo po zavrsetku utakmice, a Ronaldu ostaje kazna za crveni karton koji je dobio!
Iako je i sam maneken iznudio 1001 crveni karton na sličan način, mislim da ga je nezasluženo dobio...
Realno i Ronaldu crveni i Itturaspeu i gudbaj Čarli
Ovdje je sve receno .... Svaki komentar je suvisan ....