Komentari (115)
Povratak na članak
Prijava korisnika
NAPOMENA: Komentarisanje članaka na portalu Klix.ba dozvoljeno je samo registrovanim korisnicima. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Komentari odražavaju stavove isključivo njihovih autora, koji zbog govora mržnje mogu biti i krivično gonjeni. Kao čitatelj prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim vjerskim, moralnim i drugim načelima i uvjerenjima. Svaki korisnik prije pisanja komentara mora se upoznati sa Pravilima i uslovima korištenja komentara.
Ej bošnjaci nije do Safeta, nego do vaše ispodprosječne ekipe!
Ma nek si ti Safete...:D Imas redovna primanja,osigran staz ide,ne placas doktore ne zivis u Bih.. sto bi se ti mucio oko repke..hhhahah ucini uslugu i nama a i sebi ,,,IDI!
Vidi ti, pa zar se i Pape zna uznemiriti... Ko bi rekao, kad ga covijek vidi onako umrtvljenog pored aut linije.
steta sto je nepismen, jer da procita ove komentare otiso bi i sam.
od njegove retardirane face zaboli me i noga. prava seljacina, fale mu jos samo vile i sesir. hahhhaaa, s ovom seljackom kljusinom, nebi osvojili turnir ni u nekoj osnovnoj skoli. al ajde, nas je covjek.
Ma nek si ti Sajo napustio konferenciju... Boli te ku*ac! 5000 mjesecno na karticu lijeze je*es nogomet!:D
Ako se Susic ne uklonije prije marta, ovako ce se zavrsiti: FRA 23 ROM 15 BEL 15 BOS 14 ALB 10 LUX 1 FRA - BEL 2 BOS-FRA 2 FRA-ROM 1 FRA-LUX 1 LUX-FRA 2 BEL-FRA x ALB-FRA 2 ROM-FRA x FRA-ALB 1 FRA-BOS 1 ROM-ALB x BEL-ROM x FRA-ROM 1 BOS-ROM x ROM-LUX 1 ROM-BOS 1 LUX-ROM 2 ROM-FRA x ROM-BEL x ALB-ROM x LUX-BOS 2 BOS-FRA 2 ALB-BOS x BOS-ROM x ROM-BOS 1 BOS-ALB 1 BEL-BOS 1 BOS-BEL 1 BOS-LUX 1 FRA-BOS 1 FRA-BEL 2 BEL-ROM x LUX-BEL x BEL-ALB x ALB-BEL x BEL-FRA x BEL-LUX 1 BEL-BOS 1 BOS-BEL 1 ROM-BEL x LUX-BOS 2 BOS-FRA 2 ALB-BOS x BOS-ROM x ROM-BOS 1 BOS-ALB 1 BEL-BOS 1 BOS-BEL 1 BOS-LUX 1 FRA-BOS 1
Susiceva logika je UZASNA. Znaci, on je vec prihvatio da NECEMO otici na Evropsko. - Kaze, OK je da pobijedimo Lux - 3 points. - Kaze, OK je da izgubimo od Francuske u Sarajevu - 0 points. - Kaze, OK je da izvucemo bod protiv Albanije u Titani - 1 point. Dakle, prateci Susicevu logiku, postaje jasno na sta Susic ide: - 1 bod protiv Rumunije u Sarajevu. - 0 bodova protiv Rumunije u Minsku. - 3 boda protiv Albanije u Sarajevu. - 0 bodova protiv Bjelorusije u Minsku - 3 boda protiv Bjelorusije u Sarajevu. - 3 boda protiv Lux u Sarajevu. - 0 bodova protiv Francuske u Parizu. Dakle, kada saberemo, nas NEMOTIVIRANI selektor nas je vec osudio na 14 BODOVA, sto je nedovoljno za bilo sta na svijetu. Susicu, GONI SE odakle si dosao! Defetizam nam ne treba!
kakva brace albanci? braca? u futbalu nema brace XD najgora huliganska bagra se skupi pa se mlate SUSIC NAPOLJE
A sto braca Aljbanci isprebijase Bosnjake hihihihihihihihihi pa stvarno svi ih diraju bas mi ih nekako zao ..
Sa Vahom H. bi ih uzeli sa tri gola razlike.
Bilo krajnje vrijeme da ovi sto blate sve sto u ovoj zemlji imalo vrijedi prestanu i da se okrenu sebi ...da prvo poprave sebe i oko sebe ..da pokazu malo vise postovanja. Momci su sinoc odigrali super utakmicu i treba im cestitati a ne odmah svaliti na njih bruku jadika i glupih komentara . Svi ste vi generali poslije bitke , bas kao i oni vrli nasi nogometni strucnjaci za FTV koji poslije dnevnika daju iscrpne analize .. pa sta vi znate jadnici i postavci i nogometu i o tome kako je Susic pogrijesio ... Neznam zasto vas nema na klupi Brazila , Francuske itd .. Prihvatite realnost i budite ponosni i dostojanstveni bar jednom .
vidimo se na proljece u zenici,ne bih ti bio Safete u kozi kad se budes pribizavao zapadnoj tribini,ciro je jedan i jedini
a kako je igrala smrdija? ja sam cuo da je bio neki pornic na stadionu partizana?!
Ovog konja od selektora treba otjerat što prije....Pobjeglica iz BiH zadnji 20 god nigdje ga nije bilo odjednom se pojavio fanatikosi vodite ga kući koji sebe tako nazivate da vam žene trenira