Komentari (114)
Povratak na članak
Prijava korisnika
NAPOMENA: Komentarisanje članaka na portalu Klix.ba dozvoljeno je samo registrovanim korisnicima. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Komentari odražavaju stavove isključivo njihovih autora, koji zbog govora mržnje mogu biti i krivično gonjeni. Kao čitatelj prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim vjerskim, moralnim i drugim načelima i uvjerenjima. Svaki korisnik prije pisanja komentara mora se upoznati sa Pravilima i uslovima korištenja komentara.
ne priča se negativno o reprenzetaciji - već o papetu i njegovom nepotizmu
CITAT: "Mi smo ekipa koja ni jednu utakmicu nije igrala da ne izgubi. " STO CE RECI DA SMO IGRALI DA IZGUBIMO. KO JE OVDJE LUD?
Bjezi Pjanicu od njega...eto poceo si se i zalizivati kao on.Prece sva negativna energija na tebe!
Hebes trenera kad obicni gastarbajteri zaradjuju vise nego on.
I to je uspjeh budes prvi selektor koji ode sa repkom na svjetsko a vecina navijaca te prezire.Majstor si nema sta
budalo
lako mu je bilo odvesti nas u brazil kad su mu ćiro i muzurevic napravili reprezentaciju,safet dosao na gotovo,samo lajici mogu reci da je safet dobar trener,prosjecan amaterski trener
Oni koji su za Susica mozda i jesu navijaci BiH. Samo, u fudbal se, na zalost, razumiju, k'o baba Mara u kriv kyrac.
Samo pobjeda dolazi u obzir !
Eldare kako je?
Dobro ! Želimo pobjedu !
PRIKAŽI ODGOVORE (1)
Analyse this: "Ako ne pobijedimo, ali i ne izgubimo, ostajemo u trci za prvo mjesto." Osim sto je nebulozna recenica, stvarno ne znam kako to ostajemo u trci za prvo mjesto. Belgija u ovoj grupi nema sanse da ispusti toliko bodova.
Zvuci optimisticki, cak i za Papeta. :o)))
ma treba ga smijenit dobio-izgubio...citav svijet nam se smije...cuj nema napadača.lihtenstajn i i luksemburg ga imaju, a mi nemamo..haj sto se bruka pred nama, ali gledam i oni sa eurosporta ga ofiraju...glup lik, ali bas glup
haah u pravu si...bendtner im dao 2 gola...nema dalje
"..ali se samo kod nas napravi panika nakon PONEKOG lošeg rezultata." hahahahahha ponekog loseg rezultata?? hahaha
Mi sa Susicem nemamo ni glavu ni rep. Mi ne koristimo ni ono sto imamo, na najbolji nacin pa su nam rezultati slabiji nego sto bi trebali biti. U tome je problem.
sutra ćemo p.puši.ti od Izraela. igrači ko primadone a trener ko kantonalni zastupnik. Jbg valjda ce doći bolja vremena
Pusti ti nase igrace na miru, a fataj se svojih. Latin! :o))
nasih igraca? jes to ti pape i buraz ti?
Podrška Papetu !
Teleća Glavušo, o reprezentaciji se sada ne priča više negativno nego pozitivno već o tebi - tokmaku, ublehašu, debilu, diletantu, lopovu...
Samo vi pljujte po covjeku, pa on je barem od svih selektora plasiro se na neko veliko takmicenje.
I to jedva....
Papetovi dupeljupci su glupi kao i on. Taj uspješni stručnjak je brzo dobio otkaz u sve i jednom klubu druge Turske lige, konstantno daje glupe i kontradiktorne izjave, čitav mu se svijet smije a on je za svoje dupelupce i dalje svetinja. Za dupeljupce je Tino talenat a niko ga neće i letiće iz Hajduka čim završi sa reprezetacijom.
PRIKAŽI ODGOVORE (1)