Komentari (42)
Povratak na članak
Prijava korisnika
NAPOMENA: Komentarisanje članaka na portalu Klix.ba dozvoljeno je samo registrovanim korisnicima. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Komentari odražavaju stavove isključivo njihovih autora, koji zbog govora mržnje mogu biti i krivično gonjeni. Kao čitatelj prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim vjerskim, moralnim i drugim načelima i uvjerenjima. Svaki korisnik prije pisanja komentara mora se upoznati sa Pravilima i uslovima korištenja komentara.
mica-pica@ Protiv koga igra RS? uhh zaboravi to je entitet sumski.....xD
Ahhh sto je lijepo danas biti BOSANAC i imati svoju reprezentaciju koja igra protiv najbolje repke na svijetu,jooj kako je to lijep osjecaj za sve Bosancee
Čudo bi bilo da jednom i zna sastav 12 sati prije utakmice...
Sutra utakmica a nas \"strucnjak\" jos u dilemi oko sastava, to dovoljno govori o njemu ka treneru i (ne)strucnjaku, pa ti da si trener i da si strucnjak i da znas raditi taj posao ti bi vec imao i taktiku i sve, a kako da spremis taktiku kad jos ne znas ni sastav, ti uopste nejmas taktike, strategije, ti si tu samo da saljes pozivnice igracima, stvarno pape zasto ne preuzmes neki klub iz nase lige jer i tu ne treba strategija i taktika, a sto se tie sastava mozes ga objaviti i u srjedu, i to nas nebi iznenadilo s obzirom da znamo kakav si ti \"strucnjak i strateg\"
Neće da stavi Jahića u igru od prve min. koji je standardan i igra odlično i pouzdan, a isto tako i Pandža, koji čak nejviše igra od svih, a s obzirom na slabu odbranu, ovu dvojici neće stavit, već se odlućio na MALETIĆA koji uopšte i neigra tamo daleko u nekoj ekipi KAZAHSTANSKE Lige.... eto njeg će da stavi desno u odbranu...... PA KAKAV JE TO STRUČNJAK?????
NA OVOJ GORE SLICI JE BOLO!!! MISU OTKRIVEN SI!
http://profile.ak.fbcdn. net/hprofile-ak-snc4/50256_2 56727126361_3921314_n.jp
Halo, hor iz RSa moze li malo paznje molim vas !! E hajmo sad: HAJ MOOOO BOSNO BOSNO BOSNO HAJMO HERCEGOVNO.. Svi smo mi BOSANCI razlicitih vjeroispovjesti. Preci si vam BOSANCI, jezik BOSANSKI, kultura i nacija BOSANSKA a vjeroispovjest PRAVOSLAVLJE. Idemo: HAJ MOOO BOSNO BOSNO BOSNO HAJMO HERCEGOVNO..
j.e.b.o m.ajku koda je on selektor brazila pa se tako ponasa i igra protiv BiH...majkemi tako on to lezerno koda protiv pofalica igramo, nije mi jasno!
Galerija slika Safeta Susica u razlicitim pozama. Pa Fedja mogao si i nesto drugo slikati a ne samo Papeta.
ODLAZI KONJU,VEZE NEMAŠ O TRENERSKOM POSLU STOKO !!!
Skontat ce kad se probudi
hahaha kako su smijesni ovi pravoslavni BOSANCI iz rs koji je u BOSNI pricaju BOSANSKIM jezikom zive na BOSANSKOM tlu imaju BOSANSKU kulturu i onda sami sebe omalovazavaju ovakvim komentarima pametnije da sutite uvijek sam bio protiv Susica ali sad ulijeva nade sa 2 spica samo da ne bude ostalih 8 u obrani Sretno ljiljani,zmajevi kako god izgubite 10:0 al igrajte srcem pa nek se ove BOSANCINE koje ne podnose same sebe jos vise jedu
ojjj boze seljacine od selektora do ove krave sto mu prevodi... pozdravljam sviju hahah pa ga onda ona ne persira c c c prvo od kulture pa onda do nekog fudbalskog znanja... prica na svom jeziku a izgleda ko mancini na engleskom kad prica haha ne zasluzujemo mi da igramo protiv brazila s ovakvim \'\'strucnim\'\' stabom.. Cast igraciima al ni oni nisu pismeni bas nesto al njihovo nije da pricaju neg da igraju sve u svemu poserem se na ovog selektora bolje da sliskovic drzi konferenciju na engleskom makar bi bilo smjesno a ovo je zalosno
za tebe je Dino Mehmeda Mujkić izmislio taktiku.....
@ mica-pica Ma koga ti bolan ne trebaš? Ti si tuđin u ovoj Zemlji tisućljetnoj, a ne mi, mi i kad odemo vraćamo se na svoja oginjšta, a đe li se ti vraćaš, srpska poturice, ili bolje da kažem, bosanski srbine?
Ali priznaj da malo i volis kada duvas. A?