Brazilci nemaju slabosti
0

FOTO+VIDEO / Sušić se još uvijek nije odlučio za sastav koji će igrati protiv Brazila

Sarajevo-x.com
Sušić na press-konferenciji u St. Gallenu (Foto: Feđa Krvavac/Sarajevo-x.com) (Foto: F. K./Klix.ba)
(Foto: Feđa Krvavac/Sarajevo-x.com)
Selektor bh. nogometne reprezentacije Safet Sušić večeras je u St. Gallenu održao konferenciju za novinare na kojoj je rekao da se još nije odlučio za sastav koji će igrati u prijateljskoj utakmici s Brazilom.

"Nemam razloga da žurim. Inače, ne objavljujem brzo sastav. Uvijek imam nekih dilema tako da ću razmisliti i vidjeti kako se osjećaju igrači na treningu. Pjanić se žalio na malu povredu. Rekao sam mu da odluči ako želi da se preznoji, ali što se mene tiče ne mora trenirati", kazao je Sušić dodavši da će se opredijeliti za igrače koji su igrali u kvalifikacijama.

"To su naši najbolji igrači i želim da im to bude nagrada za sve one dobre igre i rezultate u protekle dvije godine. U ovom trenutku mi nemamo boljih igrača", kazao je Pape.

"Lijevi bok nam je problem, odnosno još uvijek ne znam ko će tu igrati, a razmišljam i koga u sredinu postaviti uz Rahimića", dodao je Pape.

Na pitanje novinara koje su to slabosti igrača Brazila Sušić je odgovorio da one ne postoje.

"To je velika reprezentacija i ekipa. Kad se pogledaju njihova imena sve je jasno", istaknuo je naš selektor. Sušić je ponovio da je šteta što je Lulić povrijeđen jer on puno znači za reprezentaciju.

Naša reprezentacije će pred sutrašnji meč s Brazilom u švicarskom St. Gallenu večeras odraditi trening.