Selektor zadovoljan žrijebom
0
Sušić: Sad se možemo boriti za prvo mjesto
Komentari (49)
Povratak na članak
Prijava korisnika
NAPOMENA: Komentarisanje članaka na portalu Klix.ba dozvoljeno je samo registrovanim korisnicima. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Komentari odražavaju stavove isključivo njihovih autora, koji zbog govora mržnje mogu biti i krivično gonjeni. Kao čitatelj prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim vjerskim, moralnim i drugim načelima i uvjerenjima. Svaki korisnik prije pisanja komentara mora se upoznati sa Pravilima i uslovima korištenja komentara.
pokazi protiv Bjelorusije mozemo li se boriti ako njih ne dobijem razligu
Ako se sad ne plasiramo necemo nikad ! ! !
ma daj ovako smo pricali i protiv rumuna pa nam ljudi zabiše 3 komada, ako se reprezentativci ne uozbilje i svaku utakmicu svate kao da igramo protiv španaca ili engleza , tad se necemu možemo nadati, a ovo nabijanje euforije nevodi nicemu, na terenu treboamo trkace i dobru odbranu a golove ce imati ko zabijati. EEEEE tad se možda plasiramo akobogda.
http://www.youtube.com/watch?v=D9SxL69GhOc&feature=related
evo jedna prigodna za sve, posebno za igrače i papeta. možda ih (trebalo bi) malo prodrma ako čuju. ovhttp://www.youtube.com/watch?v=D9SxL69GhOc&feature=relatedo
Pape je bi bolji fudbaler nego Ćiro selektor! Pape je Legenda! Ali, Ćiro bi satro sve u ovoj grupi, a Pape teško, vrlo teško! Ove kvalifikacije su Papetove. Iduće mogu biti samo ako bude uspješan. Pustimo Papeta da odigra Bjelorusiju, možda je napredovao kao trener. Ako kiksa...ebiga, Pape, al sam se povuci... Poslije Bjelorusa postaviti Barbareza, privremeno, da ga vidimo u par utakmica. Ako pokaže napredak treba mu dati iduće kvalifikacije. Ako ne- dovesti provjerenog, iskusnog trenera. Sa ovakvom grupom mnogi bi pristali da nas vode uz klauzulu u ugovoru da vrati lovu ako se ne plasiramo...
JA GLUPKA KITICA
Da da igrecete sigurno u kupu \" Semse Suljakovic ! Garantujem !
Cuj Barbarez za selektora!!!!!!!!! FUJ! NIKAD ! Susic je bar nekog vodio prije repke, onaj nece nikog da preuzme da se nauci, vec misli da je Bogom dan da vodi repku zato sto je u beogradu podigao ruke prema tribini pred sucem. Ma bjezi bola... On samo zna huskati igrace da potkopavaju Susica ne bi li on dosao dok je jos ovaj komitet na vlasti, jer ga iz RSa ne prihvataju. Ja zelim nekog pravog strucnjaka koji ce Dzeku izbaciti nakon 25 minuta igre kada vidi da se ovom ne igra. Onoga koji Misketa nikako nece zvati, jer mu se ne igra za reprezentaciju. Najbolje stranca nekog, ali mislim da bi idealan bio Disan Bajevic!
kakvi smo mi degenerici pa izbacismo ciru brate to je bila velika pogreska sa njim smo jedino znali povezati 2-3 lopte i igrati dobar fudbal bilo je tad bas lijepo gledati kako zemlja za koju zivis igra fantasticno a kada pogledam kako igraju sa susicem majko mila i draga nema nikakve povezanosti u igri zelje za igrom kod igraca nasih spahic samo izbija glavom onaj dzeko dole hoda ko maneken itd btw volio bih da barbarez bude selektor mladi je lik mislim da bi i on unio zivosti u nasoj igri a sa ovih susicem igraju ko moj k.u.r.a.c sve smo vidjeli protiv rumuna albanaca itd jos me ne bi cudilo da nam je Luksemburg stagod izvukao..ako bude sve isto ofc da necemo zauzeti to drugo mjesto jer nama treba remi pobjeda protvi bjelorusa i pobjeda protiv Luks. znaci moraju nesto promjenit ako planiraju da idu na evropsko tj u baraz i takoder to mora uciniti ovaj kloc ako zeli biti tu gdje jeste a sto se tice SP ne treba jos misliti o tome kakvi smo necemo nigdje na kraju zavrsit ali dobro je !
Cuj komentara: \"Sušić: Sad se možemo boriti za prvo mjesto\" a dosad se nisi borio .... j..b.o..takvog selektora
Sta ste vi ba zapeli za barbareza kada i on ima samo osnovnu i 2 god. mejtefa kao i ovaj kloc gore! Hordas sam, zahvalan sam papetu na svemu sto je ucinio za FKS, ali iskljucivo KAO IGRAČ, dok je kao covjek ispao obicno vnago! Treba dovesti PRAVOGA STRUČNJAKA, a ne nekoga OD RAJE, kao sto se do sada cinilo! Jedina iznimka je bio ciro, mada pravi us.ta.ša, ali opet je STRATEG I PO za sve ove NK \"bivši igrač a sada lafo izigrava trenera i nekog stručnjaka\" glupane!
http://tinyurl.com/3k9y5kb
Ma ti se bolan ne bi snaso ni da si jedini u grupi...izgubio bi sam od sebe
U pravu je Safet,ali za prvo mjesto ćemo se boriti ako on ode.
Moj Pape ko zna ko ce vodit repku do tada sve su prilike da ti NE !!!
pa ako pape ne bude selektor mozda se i mognemo boriti za to famozno prvo mjesto, otkako je on selektor repka igra neuvjerljivo...