Komentari (78)
Povratak na članak
Prijava korisnika
NAPOMENA: Komentarisanje članaka na portalu Klix.ba dozvoljeno je samo registrovanim korisnicima. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Komentari odražavaju stavove isključivo njihovih autora, koji zbog govora mržnje mogu biti i krivično gonjeni. Kao čitatelj prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim vjerskim, moralnim i drugim načelima i uvjerenjima. Svaki korisnik prije pisanja komentara mora se upoznati sa Pravilima i uslovima korištenja komentara.
Zovi Mahmutovica za susret s Argentinom, kao i Kolasinca, moramo se pripremiti ceka nas teska grupa na svjetskom. Usput hvala Pape, ovo je najpozitivnija vijest od kraja rata za Bosnu i Hercegovinu!
nije hvala Pape nego hvala Dzeko,Pjanicu,Spahicu...Pape je taktiki grozno postavio svaku utakmicu,zadnja dobra tekma mu je bila protiv Francuske u Parizu,od 90 minuta protiv Lihtenstajna dominirali smo samo 20.
jes i veliki u pm, a kad izgubi svi cete ga pljuvat', jedini Remy ostaje pri svom stavu da je Pape ubleha, sto je cinjenica, vi ostali ga kudite samo kad izgubimo
PRIKAŽI ODGOVORE (12)
Dzaba im i poklon utakmica Slovaka, ide petarda Litvaniji i cao papa Grci !!!
Već vidim kako medalja čući Sušiću na grudima !!!!!
...malo iščitah "pro et contra", naročito ove u top komentarima...pa se sjetim kako je pape legenda kad pobjeđujemo, i levat kad gubimo...naša tipiča sklonost ka euforiji / razočarenju...vidim da remy "piša uz vjetar" i da podnosi uvrede najniže vrste od ovih euforičara...vidjećemo...inače, blago ga nama, ni u fuzbalu nam ne manjka verbalnih stručnjaka, k'o i u svakom poslu...mala zemlja za veliku priču...
A ti kao neki ANALicitac I glas razuma na forumu, skupljas postove I like-ove za top listu. Get a life karino.
NAPUSITE SE PAPETU SVI VI JADOVI KOJI PRICATE PROTIV NJEGA!!!!!!
za saju RESPEKT http://www.youtube.com/watch?v=YxAeJmDp39c
cuj ovog zahvali dzeki ,pjanicu itd koji je ovo lik ebt.... susic je napravio sto nije niko nikad nit ce kad napravit ... normalno izgube susica krive kao .... vidjet cemo vas kako cete pricat poslije sv..pr u Brasilu
LJUD'NA!
GOSPODIN ČOVJEK!!!
Pape, zovi Mahmutovia obavezno za Argentinu. Danas si mogao odmoriti Dzeku ili Ibisevica za Litvaniju da si imao treceg napadaca. Porazgovaraj sa Tankovicem, nema veze sto mu je 19 godina. Walcott je sa 17 debitirao za Englesku.
Vec je izjavio da nam ne treba treci napadac a da i stopera imamo dovoljno...kad su mu pominjali Cocalica i Mahmutovica...dalje ne treba ni kometarisat...ali vrh je kad su ga pitali ako ostanemo bez jednog napadaca odgovorio je promijenicemo stil igre...bolje dalje da ne pisem...
Na ovoj slici od clanka samo jos fali eksplozija iza papeta i najjaci je lik, jebo stalone-a
Ma boli me briga za Slovacku i Grcku. Neka oni plate i Litvance i Sudce, nece nas zaustaviti kad smo ovako blizu dosli. Na 15 Oktobar, bajramu, u 22:00, BiH ce uz tekbir na Svijetsko Prvenstvo kvalifikovati.
Nece biti lahko Litvaniju dobiti! Moramo dati sve sve sve od sebe! Prisjetite se Danske, pa Srbije, pa Španije... sve zadnje utakmice koje su odlučivale o našem prolazu.
Safete kralju, legendo bh fudbala cije ce ime ostati upisano zlatnim slovima u istoriji bh sporta, hvala ti sto si konacno obradovao ovu malu naciju kojoj je do sada najveci uspjeh bio zlato u sjedecoj odbojci (bez omalovazavanja momaka koji su dio te price, svaka im cast, ali taj sport je na margini sportskih desvanja na svijetu) Ali posebno ti hvala sto nisi iznevjerio nas koji smo od pocetka vjerovali u tebe i sto si bez velike price, a sa puno rada i truda, uspio da se izdignes iznad bosanskog sivila i zlih. sitnih i zajedljivih dusa koje se hrane kritikujuci tudji rad i uspjeh, a zivot im se svodi na 4 gradske ulice i 7 dana u Makaraskoj. Neka umre jadne jade, a mi idemo u Brazil da pruzimo najbolje sto mozemo u ovom trenutku i casno se vratimo kuci. Svaka cast!
,Nebo_1 Ovaj jarane vidim patiš od nekakvih kompleksa brate ,ovaj imamo u BIH sjajne stručnjake koji ti mogu pomoći.Jarane mora da si jedan od ovih zamlaćenih majmuna iz Rs , jbg morate nas gledati na svjetskom,znam da lažete da nećete ,smanjite vi svi da komšije ne čuju i gledate Bih.Boli znam razumijem te al zbog takvih idemo u Brazil bit ce u HD na rtrs ne brini moći ćeš uživati.
momci zaomije bosna ide u baraz i dobija portugal i napolje dobro je
govnaru sta pravis ove da su zivotinje jesil dozvolio da izgubite u zenici od slovacke, idiotu jedan, jesil govorio sa dzekom spahicom da su navijaci zivotinje evo sad ja kazem bice 1 1 u litvaniji a vi mislite sto mislite