Zmajevi trenirali na Grbavici
63
Sušić: Razmišljamo o sebi, a ne o Grcima
Komentari (40)
Povratak na članak
Prijava korisnika
NAPOMENA: Komentarisanje članaka na portalu Klix.ba dozvoljeno je samo registrovanim korisnicima. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Komentari odražavaju stavove isključivo njihovih autora, koji zbog govora mržnje mogu biti i krivično gonjeni. Kao čitatelj prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim vjerskim, moralnim i drugim načelima i uvjerenjima. Svaki korisnik prije pisanja komentara mora se upoznati sa Pravilima i uslovima korištenja komentara.
UHH, bice gusto....bice padanja u nesvjest u petak.
ako šehić bude branio, nema šanse da primimo gol. naime zašto tako mislim? pa iz jednostavnog razloga, jer je teško ostati skoncentrisan, kada se smiješ. a ibrahim šehić ima takvu frizuru, da se rijetko ko može suzdržati, a da se ne nasmije. pa i najveći mrgudi.
SVI ZAPAMTITE JEDNOM ZAUVIJEK:BOSNA ĆE BITI ŠAMPIJON !
vidi firme! (g)lege(j)a ahahaha gle geja! bas derpe stil, bljak!
kakvi su ovo legej dresovi, ko da su ih dolce i banana pravili specijalno za paradu ponosa??? daj nabacite dresove da valja, a ne te gej, legej ili kako vec se zovu!
fakat je da BiH nikad nije dobila vaznu utakmicu, sve vazne utakmice smo izgubili, kad dobijemo neke vazne utakmice onda mozemo pricati o kvalifikacijama, ako budemo u barazu bit ce dobro, Grcka je kvalitet prema nama sto mi zanemarujemo, oni su bili evropski prvaci i oni imaju ljude sa iskustvom u citavom savezu, od onog sto kupi lopte i dijeli vodu pa do kapitena, mi smo tek ove godine stavili travnjak na stadion...(skontajte ljudi gdje je BH fudbal)...i spustite se na zemlju... sve je ovo OK do sada i nasa zelja, dobar osjecaj,...
Pjanić-Džeko-Pjanić-Džeko - j..m..b..
Ako dobijemo grkove u genocidnoj ce deset dana biti nacionalna zalost.
U proteklom periodu nekoliko puta Sušić je rekao otprilike da \"i ako izgubimo u Grčkoj i dalje imamo realne šanse za plasman na SP\"... Nadam se da to on samo javno u medijima \"okreće pilu naopako\",a da zapravo misli drugačije... AKO ŽELIMO PLASMAN NA SP NIKAKO NE SMIJEMO IZGUBITI U GRČKOJ !!!! Naprijed BiH !!!
Susicu Mi trebamo igrati napadacki Jer imamo daleko bolje napadace nego grci. Treba da ih pobijedimo sa lijepom go razlikom. Nerjeseno netreba da uopste izgovaras. Golman nam je isto bolji.
Ma ja Safet ce klanjati Halilovicu. Halilovic kao I svi se bore za svoj interes. Covjek igra za Zagrebacki Dinamo, sto znaci kad bi on okreno ledja Hrvatskoj, Dinamo bi njemu okreno ledja. Susic je fino reko da su mu vrata otvorena. Na Halilovica je red, a koju ce kartu da povuce, to licno niko nece moci da uradi za njega.
Ma Piplica je ljudina...
Cuj ti boodale sha on prica...Ako pobjedimo, bicemo sigurno prvi. Disi Tele jedno i razmisljaj prije nego zines...
Ovaj Sajo je stvarno cudan. Ako ste procitali sta pise na Index.hr Safet se bez bitke odrekao Halilovica. Veli Halilovic treba da igra za Hrvatsku ali ako nebude htio onda ce ga on zvati da igra za Bosnu. Ja kretena mila majko umjesto da mu pada na koljena i moli ga da igra za BiH on ga se tek tako odrice.
bogami, mi razmisljamo i o grcima... mljac
Pape ce razmisljati o sebi? nahebali smo.:(
@krkan pa gdje ti zivis sviju ti? da pratis malo modu znao bi da je ovo totalno moderno ! nego ovaj sto nezna ko je na zadnjoj sa Spahom to ti je Tomislav Piplica trener golmana i idemo hrabro momci hocu da igrate ko protiv francuza u parizu i nece nikakvih problema bit sto se tice rezultata