Komentari (88)
Povratak na članak
Prijava korisnika
NAPOMENA: Komentarisanje članaka na portalu Klix.ba dozvoljeno je samo registrovanim korisnicima. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Komentari odražavaju stavove isključivo njihovih autora, koji zbog govora mržnje mogu biti i krivično gonjeni. Kao čitatelj prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim vjerskim, moralnim i drugim načelima i uvjerenjima. Svaki korisnik prije pisanja komentara mora se upoznati sa Pravilima i uslovima korištenja komentara.
Svaka cast za pozivanje Rahimica i Misimovica,vi ostali blage veze nemate ako kritikujete ove pozive.Da nije pozvao Misimovica,osuli bi paljbu po Susicu,nikad nikome nista ne odgovara.Rahimic je tu da odigra zadnjih 15-tak minuta ako bude potrebno da se rezultat cuva.
Kažu nema Bosne, a šta vam piše na ličnim kartama?! :D
vala Sajo mogao si i Semira zovnuti...
E moj Pape zar nisi naucio lekciju koju ti je odrzao Hitzfeld prije nekoliko dana.Sto bolan ne pozva ANELA HADZICA.Pozvao si 25 igraca a nisi nasao mjesto momku od kojeg ste trazili da promijeni sportsko drzavljanstvo.Ovo je jako losa poruka za Kolasinca i ostale koji su mozda imali namjeru da mjenjaju drzavljanstvo i koji su vam vjerovali.Diplomatija ti je ravna nuli.
Evo i link pa pogledajte kako bi to izgledalo. Možda i Pape pogleda:D http://this11.com/boards/abEn3ACanT.jpg
S obzirom da Grci najčešće igraju ofanzivnu verziju 4-5-1 formacije odnosno 4-3-3 kada su u posjedu lopte, evo mog prijedloga: GK:Begović DF:Mujdža, Spahić, Pandža, Lulić DMF:Zahirović CMF: Medunjanin, Misimović WF:Stevanović,Ibišević CF: Džeko Sa Džekom igrati Target-a koji će spuštati lopte Stevanoviću i Ibiševiću. Stevanović mora uputiti što više iskoristivih lopti sa krila jer ima odličan centaršut. Forsirati napade na desno krilo kako bi se oslobodio prostor za Lulića koji je sjajan u ofanzivi i može uputiti sjane lopte sa lijeve strane koje bi ostala trojka (Džeko, Vedo i Stevanović) mogla iskoristiti. Spaha mora biti uz Samarasa jer bi nam ovaj mogao napraviti problema iz kontri. Isto tako, razbijanjem grčke odbrane na krila otvara se prostor Misketu za šut sa ivice kaznenog. Posjed lopte obavezan, ne dozvoliti veći broj kornera i slobodnjaka jer su opasni u ovim situacijama. Ako imate boljih prijedloga, da čujem :)
I KADA NE BUDES PRVA TI I KADA SE CUJU ZVIZDUCI I TADA CU BOSNO ZNAJ DA TE VOLIM JA!!!!!!!!
Bubni.com vam omogućuje slanje anonimnih ili krivotvorenih SMS s prilagođenim brojem pošiljaoca. Možete napraviti podvala sa prijateljeljevog broja ili ga koristiti u marketinške svrhe.
kad je miske tu, ne bojim se nikoga pa ni grka
come on HELAS!!!!
ma svakoga mozes pozvati ali Fejzic i Avdukic mi nikako ne idu u glavu.Za Avdukica i nekako mogu shvatiti tu je vrti se da se maler ne razbije ali odakle sad ovog iskopashe.Pa nikad to necu shvatiti isto kao i za Nemanju Supica.Znaci 1000% sam siguran da je neko digao kes i da taj momak ide na prodaju sledecu sezonu iz Aalena.Po kojoj logici neka mi samo neko da jedan dobar razlog je ovaj momak bolji od Burica koji brani za poljski Lech.Standaran,mlad,odlican proglasen za najboljeg golmana poljske lige,igra evropske utakmice svake godine i ovaj koji brani u cvajti za klub koji ce se do zadnjeg kola boriti za ostanak u ligi.Ne kontam.Mislim kontam kao sto sam i rekao neko je digao kesh a to ce izaci na vidjelo za jedno 6 mj.
Glupani koga to treba pozvati Pape, hadaljjiiiii
STOJAN VRANJEŠ DAO DAVA GOLA ZA VOJVODINU,ALI IZGLEDA SUŠIĆU VIŠE OD D VA VLAHA JE PREVIŠE,E MOJ PAPE PAPANU JEDAN,UMESTO DA PRIBLIŽIŠ REPKU REPUBLICI ŠUMSKOJ TI STVARAŠ PODELE
BRAVO SUSICU !.. pozvao si naseg kreatora MISKE koji je uvijek bio uz reprku i kad je najteze bilo i kad mnogi nisu htjeli da igraju za njuu..rahimic GENERAL ljudi..jeste li vi normalni kakva je to igrac samo..nikad boljeg igraca na zadnjem veznom nismo imali..dovoljno neka bude na klupi samo..vjerujem u zmajeve a na put prema Zenici 22 marta aBd...
Volio bih da BiH pobjedi radi naroda ovog kojemu treba malo pobjede, da se raduje, ali bih volio radi Susica da izgubimo, da se vidi kako je nesposoban. Vec sada "slaze" pricu o Pjanicu i kuka za njim, samo da bi u slucaju gubitka utakmice imao "alibi". A u timu ima super momke, samo im ne zna dati taktiku i oformiti timski duh i ekipu. Moj Susicu, ne postaje se pametan stavljanjem coskastih dzozluka, za pamet su potrebni drugi preduslovi. A ti ih nemas. Samo gleda svoj interes, uvijek je do sada krivio igrace za neuspjehe. U svakoj drugoj normalnoj drzavi vec bi davno bio bivsi trener, samo u BiH opstaju nesposobnjakovici, i u politici, pa evo i u sportu. A nikada ne prica, kako ubire procenat od svih reklama montiranih na Bilinom polju, te placa brata da mu "dobavlja" toboznje talente itd. Ma ne mogu ga gledati ocima, koji je to interescija i nesposobnjakovic. Idi vise, covjece, razguli, treba nam svjeza glava, puna ideja za igru i formiranje timske igre.
onom fejzicu mora da je susicev brat menadzer pa dobi poziv
podrzavam susica covjek izvlaci ono sto ima i sto moze maksimum svaka cast majstore