Komentari (22)
Povratak na članak
Prijava korisnika
NAPOMENA: Komentarisanje članaka na portalu Klix.ba dozvoljeno je samo registrovanim korisnicima. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Komentari odražavaju stavove isključivo njihovih autora, koji zbog govora mržnje mogu biti i krivično gonjeni. Kao čitatelj prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim vjerskim, moralnim i drugim načelima i uvjerenjima. Svaki korisnik prije pisanja komentara mora se upoznati sa Pravilima i uslovima korištenja komentara.
bice gusto biice nula dva
@SOL ajd sto igraju prijateljske oni i gube te prijateljske xD
ajmo bosanci i hercegovci spustite se malo !! bice gusto al nece biti 0-2 nego 0-1 !! XD
PAPE AKO ODVEDEŠ BIH NA PRVENSTVO NEĆE BITI VEĆE LEGENDE U BIH NIKAD
Safet Susic-Pape, selektor BiH !
Kako vas nije stid pricati protiv Ibisevica, kreteni. Pa nas narod i ne zasluzuje da se raduje, i ne trebamo ici na evropsko, kad nista ne postujemo i nista ne cijenimo.
drago mi je zbog papca, treba nam jos jedan rutiner u lisabonu, a i pozitivac je. naprijed momci, opusteno, i ako nepobjedite vi ste pobjednici. hvala vam u ime svih bosanaca i hercegovaca. treba samo zabraniti politicarima da idu sa njima, ako imate imalo obraza pustite te neiskvarene momke da idu donijeti malo dobra ovoj napacenoj zemlji i ne smetajte im, nise zasluzili ni da ih gledate ne tv, a kamoli da budete u istoj prostoriji
neznam sta koji k.u.r.a.c na ovaj portal dolaze srbi i hrvat, m.a.t.e.r vam ako vam BiH nepase o.d.j.e.b.i.t.e nazad u srbiju i hrvatsku!!!! BiH ide na EP, jes da je cjela evropa protiv nas, ali evropa nije uspjela da nas izbrise sa karte 92, tako nas isto nece sprijecit da idemo na EP, mi imamo sto drugi evropljani nemaju, a to je srce i m.u.d.a od celika
Ibisevicu pokrij se serpom po glavi
Bljak.. Ovi hrvatski nacionalisti usuđuju se reći nešto nama.. Pogledajte samo, pola reprezentacije čine vam \"Hrvati\" koji su rođeni i odrasli u Bosni... Pa i kapiteni su bili.. Ja bar od sramote i te činjenice ne bih imao obraza da nešto kažem BiH.. Mi dakako nismo nogometna velesila, ali smo reprezentacija u usponu i sa svakom državom iz svjetskog vrha možemo odigrati pristojnu utakmicu.. Pozdravljam većinu Hrvata koji nisu poput tebe - fašisti!
ko bi na garantova da cemo proci pa kako ce iko garantovat kad krampa poput tebe igra za repku bivole jedan :D
Ne s..i Ibisevicu, da su oni imali onakve sanse bilo bi 0:2.
radujte se bosnaskom uspjehu, a komsijama sve najbolje. neke od nas deru strasni komplexi, al tako je valjda na svim stranama. Naprijed Zmajevi!
P.S.Omaklo mi se Balkan da napisem malim!
@Cro Znas ko su najveci seljaci?Oni koji kad dodju sa sela,pa se popapuce i peru se svoga,oni koji odu u drugu drzavu i sve im njihovo staro postalo prostacko i kada jadni Balkanac misli da moze biti Europejac!E to je najzalosnije ,najbjednije i najgore!Ruku na srce,svi smo mi drugo,trece koljeno seljaci! Zivio balkan i njegov New primitives!
Pape,vjerujemo našim momcima i tebi da možete firaune ostaviti kućama da sa famelijom gledaju Evropsko prvenstvo... uradite to u inat svim dušmanima ove zemlje,a prvenstveno radi nas koji vjerujemo u vas... NAŠA SRCA SU SA VAMA SLAVIT\'ĆEMO 7 DANA?!
Saša ja bi radije gledo proslavu na Maksimiru plasmana Lijepe nase na Euro nego trco za Varta Republic kad ce ionako Portugal proc