Komentari (25)
Povratak na članak
Prijava korisnika
NAPOMENA: Komentarisanje članaka na portalu Klix.ba dozvoljeno je samo registrovanim korisnicima. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Komentari odražavaju stavove isključivo njihovih autora, koji zbog govora mržnje mogu biti i krivično gonjeni. Kao čitatelj prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim vjerskim, moralnim i drugim načelima i uvjerenjima. Svaki korisnik prije pisanja komentara mora se upoznati sa Pravilima i uslovima korištenja komentara.
nista remi, samo pobjeda
Kokao bolan sa remiem zadovoljan?? Za šta se igraju ove kvalifikacije za perece jel???
mrzim kad kaze covjek bit cemo zadovoljni bodom... -.-\" .... takve stvari ne dolaze u obzir, samo pobjeda...!!!
kako ovaj besić dobija pozive a momak i neigra za klub, znam da je odigrao 2 ili 3 utakmice, bolje da ode u mladu repku tam igra nego sto ovako grije klupu!!! nadam se pobijedi protiv rumuna i albanije ako nih nepobijedimo nemamo sta trazit na euro 2012! :(
ma to Pape takticki izjavljuje. fkt ste ppci naravno da cemo zgoozit firaune. 2:0 za nas, Dzeko i Pjanic daju gol. Mene vise brinu oni zakrzljali sa shajkachama i majicama idola s Kalinovika, izbjeglice iz BiH, a sada nastanjeni u i okolo NEW NOW-a, koji bi se haman opet mogli pojaviti na jednoj gostujucoj utakmici reprezentacije Bosne i Hercegovine u regionu, onako razjareni i bijesni kao sto su vjerovatno ovih dana. Pamet u vugla ko bude isao i zgazite ih!
romane mogo bi ti lagano pop.....it ku,...ac hajmo bosno
Remi je Bonjacki
Ja sam zadovoljan pobjedom i tacka !
Sto niko ne voli ove ojebina, kao naprimjer.. evo recimo ja ?
Susic ima facu za holivudskih akcionih filmova tipa rambo :D
nasi rezultati protiv timova iz 2. sesira u gostima... 98. Grcka- BiH 3-0 2000. Skotska- BiH 1-0 2002. Austrija- BiH 2-0 2004. Rumunija-BiH 2-0 2006. Srbija- BiH 1-0 2008. Norveska- BiH 1-2 2010. Turska- BiH 2-1 protiv rumuna nam je nerijeseno odlican ishod, pobjeda bi bila senzacija!
keno je razveden i nije u braku.
ebiga safete ti uvjek zadovoljan remijem budi mao optimista ne sam safete dobar si bio igrac trener nako vala al moralista si NULA
kakav je to trener koji svoj tim motiviše remijem !?
Da, upravu si ali zato ovi neodgojeni kreteni kao \"gigi SA\" slobodno secu ulicom. Koji uzas...
lana le li ti puno slana?da je liznem malo
:( pa znala sam sve dobro je vec ozenjeno!!! a pravo je fin :)