Komentari (183)
Povratak na članak
Prijava korisnika
NAPOMENA: Komentarisanje članaka na portalu Klix.ba dozvoljeno je samo registrovanim korisnicima. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Komentari odražavaju stavove isključivo njihovih autora, koji zbog govora mržnje mogu biti i krivično gonjeni. Kao čitatelj prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim vjerskim, moralnim i drugim načelima i uvjerenjima. Svaki korisnik prije pisanja komentara mora se upoznati sa Pravilima i uslovima korištenja komentara.
Ovom ako neko doturi kasetu Salihamidžića i Kodre, zovnuće i njih.
Ništa nije za isključiti, pa sjeti se da je reko da Misketa samo on može zamjeniti!
Interwal, ZDRAO. hahahahahahaha!
PRIKAŽI ODGOVORE (2)
ovo je još jedan dokaz da je safet izgubljen slučaj
Tabela HNL 1.Dinamo 25 2.Rijeka 21 3.Hajduk 12 Evo i u ovakvim okolnostima nas pape ostavlja na klupi momke iz jacih liga a standardna mu dvojica iz Hajduka ,,zalosno,,
Svasta bih napisao, ali osramoticu se ako dobijemo Wels i Belgiju, kao mnogi nakon Slovacke u Zenici. Jedino bih kazao da prema formi igraca treba zvati odjel za strance i traziti nacin da dovedemo one koji ne mogu igrati u svojoj repki zbog konkurencije.
jedini koji se ne brine za prvih 11 je TSS njemu njegov adzo cuva mjesto hahahaha
dolazi spaha i jos kad bi igrali dosadasnji igraci pitali bi belgijanci sta nas snade
sutra prepravka popisa.. sušić poziva sam sebe u repku.. nikad nisam igrao za bih, jesam za yugu a trenutačno sjedim ma klupi repke, tako da imam najbolje karte da zaigram... i bratić mi sjedi ma klupi u hajduku pa mi je standardni igrač...
Spaha ne budi lud,sto ti to treba covjece?? Zar je i tvoja rijec obican isprdak,zar ti je obraz djon a karakter kao i u Amidze??? Ako se Spaha odazove nije nista bolji od ove ublehe,sve su to onda talovi zbog kojih se mi obicni navijaci dzabe sikiramo
Svaki dan mi pada u ocima sve vise...pa nisu krivi sunjic i bicakcic sto smo izgubili od kipra, nego neuigrana sredina, koja je podbacila, i vrsajevic koji je dobar naprijed ali ga nema nazad nikako. Sramotis se pozivanjem igraca koji se oprostio od repke.
Ja budale majko mila...
gnjido i misketa zovi
Gojko Cimirot, bez njega ne smije igrat.
Begic lopov ima krivicnu istragu a i dalje VODI SAVEZ U KOJEM GA ISTO CEKA ZBOG MALVERZACIJA...OVO DESAVANJE U EKIPI JE POSLJEDICA NJEGOVOG RADA I PLJACKE
Koje uporno guranje ovog anela hadjica...pa stilic je za njega messi...i opet nema Zukanovica...fuj...
NAJBOLJA KLADIONIČARSKA STRANICA!!! http://rentabilnost.blogspot.com/ NAJVEĆI PROFIT, analize, informacije!!! 5200 eura u 4 mjeseca.. 840 eura u ovom mjesecu!!
Rentabet je bio prije bloger blabla, trazi da mu se uplati lova i onda kao promasi utakmicu pa mu neko preti i on uvreden ugasi blog. I naravno pokupi lovu, kokosar zapali 100 - 200 € i bjez. Ali kao bonus nudi sestru i zenu na redaljku.
Da zvao se nekada diverzijalac.
Susic najveci seljak koji je ikad dosao na klupu reprezentacije, cak veci i od Cire. Kako samo prica o sebi, sve se vidi. Levat krivi samo igrace i kad su ga pitali da li ga bojkotuju, kaze on "Ja vise nisam tu, mozda sam za mjesec dana negjde drugo, u nekoj drugoj reprezentaciji, u nekom drugom klubu, a oni trebaju do kraja kvalifikacija da igraju za nista". Kakvi bolan crni klubovi i reprezentacije??? Pa ubleho sam si svjedocio da te niko nece nakon one sramota na SP-u pa si zatim ostao selektor a sve do tada si govorio "Vidit cemo hocu li nastaviti nakon SP-a" jer si se sam nadao da ce ti neko ponuditi posao. A ti samo krivis igrace kao da ti nisi postavio formaciju, taktiku, i sastav... boze dragi, sta ti mislis da je uopste tvoja odgovornosti? Ubjedjen sam da je Susic retard nakon one izjave "bolje dva remija nego pobijeda i poraz". Imamo retarda kao selektora, neka nam je Allah na pomoci.
Nista se puno nece mijenjati. Veci je problem sto u reprezentaciji Vrsajevic i Sunjic imaju mjesta prije Mujdze i Zukanovica i sto TSS ima mjesta ikako. Medjutim Spahic mozda napravi dovoljno promjene da se provucemo do Eura. Susic ce nastaviti da forsira treceligaske igrace iz porodice i bratove agencije, nadajuci se da se mozemo provuci do Eura.