Komentari (133)
Povratak na članak
Prijava korisnika
NAPOMENA: Komentarisanje članaka na portalu Klix.ba dozvoljeno je samo registrovanim korisnicima. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Komentari odražavaju stavove isključivo njihovih autora, koji zbog govora mržnje mogu biti i krivično gonjeni. Kao čitatelj prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim vjerskim, moralnim i drugim načelima i uvjerenjima. Svaki korisnik prije pisanja komentara mora se upoznati sa Pravilima i uslovima korištenja komentara.
A da li ti je palo na pamet, tele korumpirano, da pozoves Milana Djurica??? Gledao si Rijeku, iz superugledne i jake HNL, ali nisi zato gledao Seriju A u kojoj decko igra. Ili se, ipak, radi o tome da je i Kvrzic jos jedan iz agencija brata ti kockara Seje? Glavata spodobo korumpirana!
@cuspajz....Ne može on gledati Seriju A, nema HD signal, on gleda kasete....Kako si tako neupućen:)))
Ne razumije talijanski
PRIKAŽI ODGOVORE (9)
hajd što je safet kloc, ali i ovi naši novinari pizde, niko ne smije da ga "bocne" nekim pitanjem, svi samo šute, fuj!
moze kvrzic..pruzio dobru partiju...a djuric iz serije A ne moze...konjino jedna..pa dokle vise..
dosta s pljuvanjem po omiljenom liku, sačuvajte nešto za sljedeću domaću utakmicu i pljujte uživo s tribina. Ja bih to rado, ali ne idem na utakmice otkako je idiot na klupi
Zadnja tekma safeta zlosica
pa jesi pozvao alternativu svaka cast pa svima nam je jasno ti pozivas igrace dase prodaju preko repke tebe ne interesuje drzavni dres neg prodaja igraca majmune ti imas procenat od prodaje i tebe nece moc niko smjenit jer si se uhljebio bez revolucije i tad tesko dok sve ne izgori
E sad znam zasto Susic igrace zove iz HNL-a. Jedino oni utakmice snimaju na kasete. Ovi drugi svi na DVD-u pa ne moze da gleda.
de premotaj jos malo......
ih ja mislio blue ray stigo u njemacku,ono jos dvd...
tele jedno znas li za ove E.Hadzic Zaragoza M.Djuric Cesena
gori su ovi iz IZvrsnog odbora sto su ga bogato nagradili da pravi cirkus i njih bi ja zajedno snjim..
RAZMISLJAJTE, INFORMISITE SE, KORISTITE BLAGODETI INTERNET-a! NE BUDITE KAO SAFET SUSIC! - Dakle, ZORAN KVRZIC - http://www.youtube.com/results?search_query=zoran+kvrzic
Sta vidimo? Vidimo da Kvrzic prije moze biti zamjena Tinu Susicu ili Hajrovicu, a ne spic igracima Dezki i Ibisevicu. Selektore kakvu ideju imas sa pozivanjem Kvrzica? :o)))
Treba realno sagledati stvari i priznai... IMAMO TRENERA - SELEKTORA ČIJI JE MENTALNI SKLOP TAKAV DA ON JEDNOSTAVNO NE MOŽE DONOSITI RACIONALNE I LOGIČNE ODLUKE. Ja smatran da Safet nije bezobrazan, on je jednostavno nesposoban i nije u stanju učiniti logičan potez. Sačekajmo da završi utakmica u Izraelu i nakon toga ćemo se riješiti Safeta za sva vremena, nadam se. Kao i uvjek mi sve plaćamo skupo-preskupo... pa će nas i odlazak debila od selektora koštati plasmana na EP. Nažalost... ovo što pišem nije PESIMIZAM, no klasična realnost, ista ona realnost koja nedostaje Saji i njegovim nadređenima koji su uz to još i KORUMPIRANI. Toliko.
neka rvatina u Bosni, bez Hrvata Bosne ne bi bilo
Hrvati, katolici, Franjevci, oduvijek su obogacivali BiH drustvo. Bez njih ne bi bilo BiH. Jednako tako bez bosanskohercegovacke djece Vatreni ne bi bili ni blizu tako dobri. :o)
Mi moramo poceti utakmicu u formaciji 4:5:1 sa Lulicen kao lijevim ofanzivnim, a Pjanicem ispred stopera i sa Besicem pored njega. A onda u toku utakmice, zavisno od potreba prelaziti u blic 4:2:3:1 sa visokim presingom i zadnjom nasom linijom sto blizom centru. Bekovi treba da se drze uz stopere i brane kontre. Kvrzic bi mogao igrati ono sto u Rijeci tako sjajno igra Kramaric.
nema Džeke tri sedmice. neće ni putovati u Izrael
Ljudi sabura malo pobjedit cemo mi andoru u zenici a mozda i bod osvojimo kod njih tamo. Susicu svu ti familiju j
Jeho ti zoran kvrzic dijete fukaro pederu jedan naci cu te ja u francusku kad dodjes
Zoran Kvrzic je jedan od sastavnih tockica trenutno najbolje ex-yu ekipe, ekipe HNK Rijeka. U UEFA ligi igraju sjajno i na visokom nivou.
Ma trebo Semira zbog imena zvat pederu jer tebi je svejedeno hoces li dobit il izgubit sto srbi Ljajica ne zovu samo mi ponovo ganjamo bratsvo i jedinstvo a kad cujes hdz i dodika sad bi ti bosnu poderali konju jedan
STA BA nema napadaca ,STILIC IZ POLJSKE ,MAHMUTOVIC,MESANOVIC IZ CESKE ,MILAN DJURIC IZ ITALIJE SVI IGRAJU STANDARDNO KO MOZE ZAUSTAVITI SELEKTORA !!!!!!!!!!!!!!!!! UNISTICE NAS MAJKO MILA BUDALE COVJEKA BOGAMI LUD