Komentari (66)
Povratak na članak
Prijava korisnika
NAPOMENA: Komentarisanje članaka na portalu Klix.ba dozvoljeno je samo registrovanim korisnicima. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Komentari odražavaju stavove isključivo njihovih autora, koji zbog govora mržnje mogu biti i krivično gonjeni. Kao čitatelj prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim vjerskim, moralnim i drugim načelima i uvjerenjima. Svaki korisnik prije pisanja komentara mora se upoznati sa Pravilima i uslovima korištenja komentara.
Sto se Vranjesa tice momak ima samo 20 godina i obecava. Licno mi se svidja. Ali da nismo primili gol protiv grka,JESMO samo nije usla.... Nadam se da je Sajo 7 ipak svjestan toga... Za Miralema: MANJE PIVA!!!!!!!!!!!!!!!!!
se ne zovu hajrovic i kolasinac u repku, iskreno ne moze se racunati neki igrac koji igra u zlj ligi i onaj koji igra u arsenalu premier ligi engleske, to dvoje nije isto, nismo mi brazil da se razmecemo igracima, treba tim momcima dati sansu pa ako se pokazu u repki neka ostanu mislim da svako zasluzuje sansu, isto je sa tim deckom vranjesom vidi se da nije lose igrac decko, uz to trudio se jeste ginuo je nemoze to niko da ospori, gledajte decko ima 20 godina to je malte ne dijete jos i udje da igra u takav mec pred npr 60 hiljada ljudi vratrene atmosfere, samo iskusni igraci podnesu takav teret, dajmo decku sansu svako ima los dan, desi se i misketu da lose igra ali je miske miske, pa stoga i ovaj deko vranjes i drugi mladi momci koji dolaze u A tim dajmo momcima sansu i pruzimo im podrsku, onaj decko stevanovic me ocarao bit ce od njega veliki nogometas
Moze li mi iko reci kada idu nasi u Zenicu ? Jesu li danas na Ilidži ?
Niko nakon dva tri dana neće pitati za igru.Rezultat se pamti to je najvažnije.Imali smo sreće.Pa red je da i mi nekad budemo miljenici sreće.Da prevaziđemo ono \"e da nam je jedan gol ili bod,bili bi\".Što se Vranješa tiče,vjerurjem da će biti bolji iz utakmice u utakmicu.Možda još nismo svjesni koliko ovaj bod znači.Grci su u top 10 u svijetu,ako izuzmemo Argentinu i Brazil među osam znači.Konačno prestanimo razmišljati na nači šta bi bilo kad bi bilo.Rezultat je 0:0,uzeli smo bod,ako Bog da dobijemo u utorak i prezimimo prvi na tabeli.Ako Bog da privi završimo i kvalifikacije.
Nevjerovatno sto se može pročitati u komentarima. Vranjes je napravio grešku koju Grci nisu kaznili. Bilo je malo nesigurnosti u prvom ali drugo je dečko odigrao solidno. Greške su sastavni dio. Vranjes danas stavljate na stub srama a dizete npr. Spahica koji je napravio na desetine grešaka, od kojih protiv Fancuza samo jedna. Begovic u Portugalu je primio 4 gola a da portugalci nisu ušli u 20m itd. Isti Pape ih je ostavio, dao im šansu i danas su okosnica! Nerazumjem ovaj narod, stalno je u negativi i uvjek traže nekog za \"cerecenje\". Za one koji neznaju a htjeli bi da komentarisu, BiH je prvaku Europe uzela bod !!
Za sve sto ne vole reprezentaciju zemlje u kojoj su se rodili njihovi pradjedovi djedovi i ocevi a i oni sami.Takve bagre nema ni jedna drzava .Jadni ste kada morate navijati za tudje drzave.Vama za inat ,natakaricemo im nekoliko komada :A vi onda placite po kamenjaru i cekajte tudje reprezentacije da odu na svjetsko prvenstvo.A zna se sta dodje na kraju sa izdajicama - plate visoku cijenu svoje izdaje .Necemo mi to dozivjeti ali tako je to uvijek bilo da onaj ko voli nesto to na kraju dobije, a oni sto mrze nesto izgube isto .Malo po malo vidjecete. Naprijed momci i za radost BOSNE I HERCEGOVINE natrpajte ovim skutorskim jaranima nekoliko komada da se Skutori pros.eru ko obicno po kamenjaru
Nismo primili gol, jer smo imali sreće. A napravi oje 12 grešaka, od toga samo 5 prilikom ispucavanje lopte iz kaznenog. Mislim hoće se omaknut 1 ili 2 puta, ali 5 puta ?!?!
Safet puca na bod protiv Litvanije. Od Grčkih penzionera samo nas je sreća sačuvala. Spahić, Miske i Begović su pozitivni, ostalo nula. Džeko nije igrač kakvim ga mi doživljavamo, slab je to napadač, ali naš je. Pa Miske ima skoro toliko golova koliko i Džeko, a uz to koji Miske posao radi po sredini! Džeko razočarao si!
Safete koje su to mućke sa Pjanićem- sad ne igra sad za dva dana igra ali važno je da Vranješ igra? Safete jel to prodaješ neke levate na račun BiH jer je tebi skup život u Parizu?
Sve mogu da shvatim, ali Vranjesu je 20 god i nije sposoban da trci sa jednim penzionerom kao sto je Samaras. Ako nije sposoban da trci u 20-toj nece biti nikad. I jos da dodam ovo je omjer sa napadacem jedne Grcke. Pitam se samo da smo igrali sa Portugalom, Italijom, Franciskom, Njemackom, Spanijom, a razmisljamo o prvom mjestu u grupi. Pa nek osvojimo i prvo mjesto i odemo na mundijal u najlaksoj grupi koju smo mogli da dobijemo, cemu se nadati na prvenstvu. Hocemo li reci pa eto dovoljno je sto su nas stavili da se vidi da smo tu i nista vise. U Tom slucaju ja big volio da se be kvalifikujemo. Ne big volio da vidim bruku ko sto sam je Visio protiv Grcke. Slaba igra i tacka.
Safat jest bio igrac evropskog profila, tj svijetskog , a kao trener nije.Da je kao trener dobar ne bi camio u Bosni, vidis koliko je cekao kad je potpisivao novi ugovor da ga Francuzi pozovu. Nije bio pozvan I zato je ostao a da je suprtno kako bi se on rjesio reprezentacije, nebi se ni okrenuo....
parmak ostaje parmak...nije kriv mali Vranjes vec je parmak kriv sto ga je stavio da cuva \"paklenog igraca\"...morao je imati bolja rjesenja od Vranjesa mada se ni drugi nisu proslavili..al izjava: \"imao je 2-3 velike greske ali opet ce igrati\" je kretenska sama po sebi! A Pape nek se bavi opet Mancinijem i sto Dzeko ne igra a ne da trazi igrace po Evropi!
Vi sa negativnim komentarima, stvarno ste bijedni, Safet je kapacitet evropskog nivoa kada je fudbal u pitanju, i spravom ja mu čestitamod srca na uspjehu. Napred Bosnooo!
Drugi selektor bi se prosetao sa ovom reprezentacijom kroz nasu grupu jer bi postavio igrace na njihove prirodne pozicije i vjerovatno bi doveo za svaku poziciju jos po jednog igraca a ne u sredini 10 igraca a na stoperima (gdje smo najtanji do ove utakmice samo jedan)Za osvojeni bod Grcka moze zahvaliti samo Susicu,
Paz\' ti legendo da ne odu sa 3
halo \"strucnjaci\" nerjeseno protiv grcke u grckoj je super rezultat koji bi svaka reprezentacija pozelila.Safet je dobro postavio igru,grci nisu pokazali nista.vranjes je pogrijesio ali nece vise.Dajte momku sansu.Nismo tada primili gol i to je sreca,a ostalo je bilo odlicno jer je safet dobro postavio igru protiv nezgodnih grka. Bravo Safete,bravo Zmajevi,samo naprijed!
e jess glup ne vidim sta bih trebao mijenjati a odbrana lose da ne moze bit losijaaa...