Komentari (59)
Povratak na članak
Prijava korisnika
NAPOMENA: Komentarisanje članaka na portalu Klix.ba dozvoljeno je samo registrovanim korisnicima. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Komentari odražavaju stavove isključivo njihovih autora, koji zbog govora mržnje mogu biti i krivično gonjeni. Kao čitatelj prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim vjerskim, moralnim i drugim načelima i uvjerenjima. Svaki korisnik prije pisanja komentara mora se upoznati sa Pravilima i uslovima korištenja komentara.
Momak je odlican i sa Spahicem bi u obdrani bio pravo pojacanje.. Zato je sad sav pos'o na Savezu da papire izganja.. Valjda smo se za ove godine opametili?!
Eto ti ga ne bi zvao zato što je Sanžaklija a u reprezentaciji Njemačke igraju: Turci, Poljaci, Brazilci,.... i razvaljuju.
ne lupetaj. riječ je o fudbalskom pasošu, stvar regulative i fife a zadržao bi Njemačko samo bi dobio i naše si čuo za dvojno državljanstvo?
Kratko i jasno treba da se odrekne Njemackog drzavljanstva za BiH. Ja nebi pa makar nikad i neirgo na neku repku, jer njemacki papiri us njemacki a Bih mozes s njig dupe otrat. Nazalost tako je.
Lajete na Sandže a nemate pojma ni odakle nam je Walter,. moje sarajlice.
svaka cast dobicemo dobrog igraca napred zmajevi
@king Turska-4000000 Bosnjaka
vi iz saveza, pogurajte covjeka sa tom papirologijom. nece valja Kolasinac trcati okolo i ganjati papire od vijeca ministara do 'gelzenkirhena' izmedju treninga i utakmica bundeslige i lige prvaka.
Pa nazovi ga Susicu i reci mu ovo. Zasto novinarima govoris ?? No vec znamo da se sva tvoja komunikacija sa igracima odvija preko novinara.
Talenat je sa 16-17 godina , a sa 20 treba da zarađuje brdo para da bi bio potencijal za reprezentaciju
Jeste vi smjesni gledate odakle je neko itd. Mi smo Bosnjaci, samo zajedno. Sta ako su od Hajrovica roditelji iz Sandzaka itd. Mozda su mu Dido i Nena iz BiH, jer se stalno putovalo, svi smo mi isti u stvari Bosacni i Hercegovci!
Stvarno je čudno to da u repci zaigraju neki igrači koji su i kod nas u lizi jedva prva postaba. Sada ima li tu tala kada se prodaju i za ove iz repke? Ovaj mali iz Sarajeva što je otišao u Tursku, Sesar. Međutim, da nije bio tal, u repku pa nek cjena poraste. Međutim, ovo kao da neki novi asovi moraju moliti da zaigraju za repku! Kao Ibrahimović, Mirza Begić košarka. Ovaj mali Kolašinac iz Schalkea može otići u Bayer, Real, Man. United. Tad će ga i naši prepoznati. Kako niko ne može prepoznati nekog talenta, kao Ferguson, Wenger, za 5 maraka dovde buduću zvjezdu. Ne kao Manćini i Murinjo. Samo zvjizde provjerene.
prosjecan igrac austrijske lige. svaka cast momku ali jos nije potencijal za reprezentaciju. radije zovnuti nekog talentovanog igraca iz domace lige da bude zamjena mujdzi.
svaka cast za ovo. a ovi koji kazu da treba ici savez to ganjati neka mi objasne kako ce otici savez i za nekog traziti drzavljanstvo? nije ovo dijete od 14 godina moze sam otici i poodnjeti zahtjev to je procedura od nekoliko mjeseci dok se sve to regulise ali za to ti ne treba ni susic ni bilo ko. susic je rekao da ga racunaa u reprezentaciji ako podnese zahtjev a to je sasvim dovoljno da kolasinac to ucini ako ima zaista zelju da zaigra zaBIH. cak nece morati ici pjesce do sarajeva ;)
Koliko ovi iz saveza prate nase momke po Evropi pokazuje i cinjenica da niko ne zna za Emir Dilavera.On je iz Tomislavgrada i igrao je za sve Austrijske mlade reprezentacije.Prvotimac je Austrije iz Beca.Igra u odbrani ili half liniji ima 20-ak godina.Sigurno je jedan od najvecih talenata sto ih mi imamo a da igraju u odbrani.Cudno je to sto se dize prasina oko jednog Seferovica koji igra od praznika do praznika dok im ispred nosa igraju momci iz sedmice u sedmicu.Izgleda da moras dati pare nekom novinaru koji ce pisati o tebi par clanaka pa da dobijes poziv iz saveza.
BOŠNJACI-POPIS: Bosna i Hercegovina 2.159.508 Njemačka 158.158 Srbija 136.087 Austrija 108.047 United States 98.766 Švedska 55.464 Crna Gora 48.184 Švicarska 46.773 KosoVO 45.600 Slovenija 21.542 Kanada 21.040 Hrvatska 20.755 Makedonija 17.018 Australija 17.993 Norveška 15.649
POLA HRVATSKE I SRPSKE REPREZENTACIJE SU ROĐENI U BIH,ŠTA JE ČUDNO DA BOŠNJACI PORIJEKLOM IZ SRBIJE I HRVATSKE IGRAJU ZA BIH,TAKO DA JE I MLADI HALILOVIĆ DOBRODOŠAO U BH REPREZENTACIJU.SAMO MI GLEDAMO KO JE ODAKLE A SRBI I HRVATI ZNAJU SVOJE.