Komentari (172)
Povratak na članak
Prijava korisnika
NAPOMENA: Komentarisanje članaka na portalu Klix.ba dozvoljeno je samo registrovanim korisnicima. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Komentari odražavaju stavove isključivo njihovih autora, koji zbog govora mržnje mogu biti i krivično gonjeni. Kao čitatelj prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim vjerskim, moralnim i drugim načelima i uvjerenjima. Svaki korisnik prije pisanja komentara mora se upoznati sa Pravilima i uslovima korištenja komentara.
Halo, nepismeni, ustani kad spominjes Safeta Susica. Bravo selektore, \"nismo mi vise reprezentacija koja skuplja igrace po ulici\". Neka igra momak za Svicarsku, pa cemo im kad se sretnemo staviti 5 komada. Darko Pančev: Činilo mi se da bismo mi ostali igrači trebali plaćati da igramo u istoj ekipi sa Papetom. Bio je bogatstvo za svaki napad. Pasovi su bili nevjerovatni. Nekada bi me lopta pogodila a da je nisam bio svjestan. Fantastičan igrač.
Takoje Sajo, ko ij j... , hoce, nece
Sušiću i Spahiću, trebali ste na Hajrovića ranije misliti, odnosno zovnuti ga na vrijeme pa bi ovaj imao razloga tražiti sportsko državljanstvo. Dok ga niko ne zove, niko ne spominje mogućnost igranja u reprezentaciji, nije ni ovaj imao razloga tražiti to sportsko državljanstvo. Jednom kad ga je zovnula Švicarska, eh onda ste došli da ga zovete. Pa sram vas bilo Spahiću i Sušiću. Tek ste se sad osvrnuli na Hajrovića kad je pred potpisivanjem ugovora za Švicarce i završio s njima pregovore. Tek sad, kad je prošao zadnji voz. I onda pljujete po Hajroviću. Vi ste jad od ljudi.
Momku je trazeno 5.000 eura ako zeli da igra za reprezentaciju BiH. Ovo vam je 100 % istina, VJEROVALI ILI NE!!! I naravno da ne zeli da da novac da bi igrao za nasu BiH. No comment...
Izdajica roda svoga!!
Tražite posao? Posjetite nas na prvoj društvenoj mreži za poslove Job.ba
Gledaj ti ljubomore na dijasporce... ste je p.i.c.k.e ljubomorni ste sto ljudi u inostranstvu rintaju 20/24 sata. A dok vi s guza na guz!!! Sta ste to branili molim vas. Najveci seljacki crnogorci drze cijelo sarajevo... ne pricaj te puno. s nadzite se malo pa onda zvalje te lijene otvoraj te....
vecini anketa svi bi otisli odavde da mogu sto se lazemo i samozavaramo tim patriJotizmom? svi rade za pare, zar ne? i sta je tu lose? kad nece drzava da se brine, moramo se sami brinuti o sebi ne zivi se od patriJotizma valjda?!
i on
Ti to sigurno neces docekati . Rotterdam je tvoja poslednja stanica .
ne razumijem vas Kako mislite da ide tamo gdje mu je bolje ? BiH je jaca repka od Svice a koliko znam kad igras za reprezentaciju ne dobijas platu.Znaci da je problem u malom jer mu je bolje igrati svaku u svici,a ne da bude klupa u BiH.Susicu sve si u pravu necemo de.bile u repki !!
Ma ako hoce momak da igra za svicu neka igra koga sljivi
Zlatan otisao svojim putem. Dzeko zeko jos malo pa opet na klupu. Ode vam i Izet. Ima li koji Bosnjo da vise voli Bosnu od mrskih kjafirskih para truHlog zapada? Bosnje jaki na patriotizu samo kada valja mahati turskim zastavama... Zato i jeste u k...cu
Što se mene tiče, nije mi žao što je tako odlučio i što neće igrati za nas, jer mi više nismo reprezentacija koja sakuplja igrače po ulici. Svako onaj ko želi da igra za našu reprezentaciju mora biti načisto sa tim želi li ili ne igrati za nas i jasno se očitovati o tome\", ističe Sušić. to je to,svaka cast Sušicu,cini se da je ovo istina,jer momak da je htio mogo je komotno za nas igrati.Vise volim da mi igra Comor,Varupa i co. u reprezentaciji koji ce ginuti za taj dres,pa makar bili i najgori na svijetu,nego da mi igraju kojekave umisljene zvjezdice,koji su tu samo zato sto nisu imali gdje drugo.Navescu samo primjer BARBAREZA koji je odmah poslije rata izabrao BiH,pored dvije evropske sile NJEMACKE I HRVATSKE,on se ipak opredjelio za nas iako smo tad bili u rangu Farskih Otoka.
Pogledajte Sušićev trenerski cv i uporedite ga sa recimo trenerskim životopisom Hitzfelda, pa sami zaključite....ne samo o slučaju \"Hajrović\"
Neće da igra za 23,56% zato što je saznao da nema papira u WCu nego mora prstima i flašom vode prat guzicu
Reci im PAPE!!!!