Ostaje li Pape na klupi Zmajeva
0
Sušić: Ivica Osim će prvi saznati za moju odluku
Komentari (65)
Povratak na članak
Prijava korisnika
NAPOMENA: Komentarisanje članaka na portalu Klix.ba dozvoljeno je samo registrovanim korisnicima. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Komentari odražavaju stavove isključivo njihovih autora, koji zbog govora mržnje mogu biti i krivično gonjeni. Kao čitatelj prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim vjerskim, moralnim i drugim načelima i uvjerenjima. Svaki korisnik prije pisanja komentara mora se upoznati sa Pravilima i uslovima korištenja komentara.
ma ostao ne ostao, ponovo ce pomocnik biti onaj mrski mi Borče Sredojević, a na presicama će biti ona žena koja vec godinama sjedi uz selektora. Ta je ispratila i Kodru , i Baku, i Muzurovića i Ćiru. Majke mi ; Borče i ta žena sive eminencije nogometa u BIH
vahid halilhodzic-vaha selektor reprezentacije BiH
Sergej Barbarez za Selektora BiH!
ovaj bolo lud frajer, cuj ko je noslilac igre?? ko je standardan?? Po tvom mi ni ne bi trebali imati reprezentaciju ili nadati se nekom plasmanu??? sacekaj pasa malo: eno ode pjanic u romu, svaku utakmicu igra. Dzeko u City-u daje golove nije 100% standardan jer je Mancini retard, ne zna 2 uktamice isti sastav izvest, njemu messi ne bi igro svaku. Spahic ode covjek u Sevillu i igra stalno u prvoj postavi, Lulic, Ibisevic... I na kraju krajeva imamo mlade igrace, sacekaj koju godinu pa ces vidjeti!!
povedi ga mami ako ti je dobar
Safet Susic je po svim standardima velikan, a samo u naopakoj zemlji poput BiH moze postojati ovoliko zavisti i mrznje kao sto je indikativno iz ovih komentara. Nazalost, tacno je...U Bosni (i Hercegovini) ti mogu sve oprostiti osim uspjeha...Tesko nama kakvi smo.
ljudi šta je vama, bolo samo simpatiše FK Sarajevo, to vam je ustvari ljak iz Zavidovića
J3BO TI PAS MAT3R PITARSKU !
kako god, ti ispade pravo g.l.u.p. :-)
jah eto budi sretan ako ne potpise za f.c popusilicispor imaces sansu da se divis ovom kvazi treneru
brate, g.l.u.p si. čovjek je rekao vrlo jednostavnu misao koju nisi shvatio. to nema veze sa vremenskim prilikama u zenici.
eto nek si ti pametan da mi objasnis jos mi samo reci zasto je teren u zenici bio prekopan i mokar kad kisa nije padala 3 mjeseca do tog dana
ZdaPi sto ne priznas da si vec potpisao za TURSKI +++++++++ Odlazis a znas i sam da ti je ovo bila samo odskocna daska za dalje pizD prodana jepo te savez koji te postavi tu a ti njih ..... Izacice kad tad na vidjelo dokaz da si ti i Spahic prodali utakmicu francuzima.
@bolo Opet laješ keru!!!!!!!! Prosječni igrači, nego? Prati malo njihova prvenstva i sve će ti biti jasno konju sa Grbavice!!!!!!!!!!!!!!!!! Koji to igrač igra u kontinuitetu u svom klubu, koji? Koji je nosilac igre u svojoj ekipi? Gdje im je patriotizam, treba ih motivisati jadna majko da igraju za svoju državu! Smiješni ste i tupi sa svojim komentarima protiv Papeta! Sve sam rekao i više neću da raspravljam sa tupanima!!!!!!!!!!! Laprdajte šta hoćete, ništa drugo i ne znate, pardon znate da LAJETE!!!!!!
\'nasa jedina sansa je da teren u lisabonu prekopamo da bi bio kao onaj u zenici\'\' - čovjek je pokušao reći da će naši igrači morati PODERATI teren silnom trkom da bi dobili utakmicu, samo nije mogao znati da postoje toliki i.m.b.e.c.i.l.i kojima je to preteško za shvatiti, inače bi Pape pojednostavio misao.
JE*B3M TI MAJKU PITARSKU, PROSJECNIH IGRACA ???? DA JE VODIO ALAJMA, TORNJAKA, SKORU I OSTALE JADOVE JA SE NE BIH BUNIO, ALI VODITI EKIPU OD 90 MILIONA, PRI TOME SE BRUKATI PROTIV ALBANIJE, KATARA, RUMUNIJE, PRIMITI PETICU OD PORTUGALA, KOJEM SMO SA SLABIJIM IGRACIMA PARIRALI U PROSLIM KVALIFIKACIJAMA, BUDI OBJEKTIVAN PITARSKA CKAPI.
Sergej, Sergej, Sergej Barbarez!