Komentari (21)
Povratak na članak
Prijava korisnika
NAPOMENA: Komentarisanje članaka na portalu Klix.ba dozvoljeno je samo registrovanim korisnicima. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Komentari odražavaju stavove isključivo njihovih autora, koji zbog govora mržnje mogu biti i krivično gonjeni. Kao čitatelj prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim vjerskim, moralnim i drugim načelima i uvjerenjima. Svaki korisnik prije pisanja komentara mora se upoznati sa Pravilima i uslovima korištenja komentara.
E jeste se nadigravali i napobjeđivali do sada...
Kakva ofanzivna igra, pa budala zna da se ofanzivno ne može igrati sa jednim napadačem, jer do sada je uvijek tako bilo. Kad je god rekao igramo ofanzivno, to znači da će samo Džeko biti u napadu, i jadnik se slomi sam, a onda eto Vedada 2 minute prije kraja. Sušiću maj*une pusti nekoga da spasi našu repku.
Nadigravati se sa Irskom kazes je li? A sto se nisi nadigravao sa Portugalom? Nego si dopustio da izvrse genocid nad nama.
netreba se potencirati igram sa dva napadaca nikad staviti to kao normalno mancini nekad igra sa cetiri pa suti ima dobre momke samo zavisi kako su motivisani i spremni
vidi drug da je to onaj rahimic barem od prije 5 godina ja bi reko covjek zavrsava svoju karijeru nije odigro 2 utakmice ove sezone u CSKA i realno malo gledaj meceve repke vidjet ces da nemoze potrcat ! zato tisina !
@btw .. KAKAV DEDO RAHIMIĆ JESIL NORMALAN ????? ČOVJEK JE BOG U ODBRANI TJ. ZADNJI VEZNI ZATO MU GA DUDLAJJJJJJJJ.
dao ovoj reprezentaciji pa onda nesto pricajte: 1. Dosli smo medju 25 u svijetu 2. Postali smo reprezentacija koja moze igrati protiv najboljih sto prije nije bilo moguce 3, Svaka cast ciri al sta je on ucinio vise od Safeta osim sto je punio glavu nekom euforijom i obecanjima sto nam se kasnije obilo od glavu 4. Sa Safetom smo prvi put prekrenuli rezultat 5. nikad nismo jaci moralno bili u mentalno bez obzira na taktiku koju igramo (sjetite se jedne Grcke koja je u raspadu zgazila 0:4) 6. Vjerovatno vecina vas su djeca i ne pamtite da smo neke utakmice znali i gubiti prije odigravanja mislim mentalno isli smo samo da odigramo(Hrvatska 1-4) 7 nikad veci posjed lopte nismo imali nego u posljednjim kvalifikacijama nikad vise bodova i golova 8 Doveo je nekoliko mladih igraca( Ibrahim Šehić,Adnan Zahirović itd) 9.Malo nam je srece falilo al to ne znaci da je Safet kriv.
Ja glupog komentara od Safeta. Eeeee Safete ti si bio samo velik kad je Yuga bila jedinstvena a sada valja svoju cheljad hraniti pored ove monstrumozne budzetarske administracije u Bosni, sporta vise nema, samo trpaj u dzepove i shuti.
Cuj da se nadigravamo...koji naslov ! puh...tipicno !
volio bih da nam irci uvale 6 komada
Samo nemoj da primimo glupe golove!
moj safete, nemas igraca o odbrani a nisi pozvao bar 3-4 momka da ih isprobas..svakako je prijateljska utakmica..ne kontam tvoju logiku i nacin biranja igraca..citiram tvoje rijeci \" dobit ce poziv oni koji su standardni u svojim klubovima\"...
Sretno Pape, i tebi i tvojim zmajevima ! Nemoj da bi pogazio rijec, prastati ti necemo !
ja sam se kladio na nas vjerujem u saju
ajde Pape i ti idi u pi.zdu ma-terinu ---- dokle vise sa ovim izjavama... reci jednom u zivotu dosli smo da im se naje.beo keve !!!!!!
Ma.niti mi imamo.14 kvalitetnih igraca niti imamo dobrog trenera. mi imamo 6 vrhunskih igraca a to nije.dovoljno a kao tim smo izgubili sve vazne.utakmice. nazalost realno smo osrednja ekipa.sa.bljestavim momentima
svaka cast btw objasnio si.