Komentari (58)
Povratak na članak
Prijava korisnika
NAPOMENA: Komentarisanje članaka na portalu Klix.ba dozvoljeno je samo registrovanim korisnicima. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Komentari odražavaju stavove isključivo njihovih autora, koji zbog govora mržnje mogu biti i krivično gonjeni. Kao čitatelj prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim vjerskim, moralnim i drugim načelima i uvjerenjima. Svaki korisnik prije pisanja komentara mora se upoznati sa Pravilima i uslovima korištenja komentara.
Fin gest Banjalucana.
HVALA BANJALUCI I DRUGU DODIKU pokazao je pravo lice BH patriote:D
tebali su odigravanje utakmice planirati u Banja Luci...
Nedaj Susic igrati VLAHAMA a ni Ujama izdali su nas prije izdace nas i sad. Ako hocemo da gledamo posteno nije njima mjesto nikad bilo u Bosni.
Nisu lose http://www.borac-sport.com/images/stories/gradskistadion/86_klupa_za_rezervne_igrace.jpg
Ne kontam, o klupi se vodi polemika....hahahaha ma ja...J-e-boooo fudbal, daj da mi polemišemo o klupi...mene sad baš zanima; \'\'da li će te klupe biti zašarafljene sa 4 ili 8 šarafa...jesu li pocinčani ti šarafi, da ne hrđaju i kako se zove taj radnik što će ih montirati??? Jel\' on stručan za to...u vaservagi da budu i to\'\'...hehehehe
Ovako Glupe naslove ne treba čitati a pogotovu objavljivati. Zar nije dosta više huškanja i provokacija. Smarate nas novinari. Gospodine uredniče dajte doprinosa normalizaciji odnosa u BiH , i budite vi bar jedan koji će početi pisati interesantne tekstove , bez huškanja i širenja unutrašnje netrpeljivosti. Hvala
jooooj, koliko sam samo slina obriso o te stolice. brrrrrrr....
HAHHAHHAH... MI VAS KLALI KO STOKU, A VI NAM SE OPET UVLAČITE U Š.U.P.A.K. --- KOJE STE VI PRODANE DUŠE.
JEL KULIN BAN BIO, SRBIN ILI HRVAT???
JAAOOOO, KAKO SAM SE IPRDIO PO TIM STOLICAMA, NA NEKIM SAM OSTAVIO RUPE, A NA NEKIMA MOŽETE NAĆI SVINJSKI REP ILI OKO. SVE JE TO IZBACILO MOJE GUZNO CRIJEVO.
pa sta ce? svakako borac sljedece kolo dolazi na bilino.sjedit ce na svojim stolicama u zenici.u slucaju da ta isporuka recaro stolica bude kasnila opet,ne moraju zuriti da ih vrate u bl.ugodno s korisnim. pozz
eno mi zgrada :D
Šta fali stolicama iz Banja Luke? Važno je da ste vi našli razlog da se koljete u komentarima. Stoko! Niko nama nije kriv za sva sranja koja su nam se dogodila do nas samih. Toliko. Prijatno.
Ovo je lijepo cuti stolice iz Banja Luke,svi bi mi bili mnogo sretniji i jaci samo da pojedinci ne prebrojavaju krvna zrnca jedan drugom.Zaboli me bolan ko si i sta si bitno je da si Covjek.
Čuj greškom dobavljača iz Njemačke-Švabe ne griješe već su naši tj. glavni izvođač radova na BP pokušali da proture plastične stolice iz već postojećih kabina na BL a sad na KP a kad se javnost digla optužili Nijemce. Bosanska posla.
IMA LI TAJ POLITIČAR SLUČAJNO AVION