Komentari (87)
Povratak na članak
Prijava korisnika
NAPOMENA: Komentarisanje članaka na portalu Klix.ba dozvoljeno je samo registrovanim korisnicima. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Komentari odražavaju stavove isključivo njihovih autora, koji zbog govora mržnje mogu biti i krivično gonjeni. Kao čitatelj prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim vjerskim, moralnim i drugim načelima i uvjerenjima. Svaki korisnik prije pisanja komentara mora se upoznati sa Pravilima i uslovima korištenja komentara.
Gospodaru Nas, Ti koji si u sve upucen, podari nasim momcima snage, odvaznosti i znanja da usrece ovaj napaceni narod. Gospodaru Nas, pomozi da se nasa zastava viori Tebe slaveci, Ti si onaj koji daje i Ti si onaj koji uzima, pa podari Nama da osjetimo kako je biti vazan. Nagradi nas trud i uvedi Nas u drustvo najboljih. Amin (Amen). PS. Pomozi i komsijama nasim Boze!!! :)
POMEST CEMO IH KO MLADA AVLIJU POSLIJE PRVE BRACNE NOCI!!! HAJMOOOOO BOSNOOOOOOO !!!
Fočak, kao prvo, Foča je bosanska čaršija, uvijek je bila, uvijek će biti :) a što si jado toliko iskompleksiran? Čuj od vas :) pa jado za one preko Drine si gori od cigana, odvratan si im, mrze te, smiju ti se, topovsko si meso u svakom ratu, glup si ;) nemoj da mrziš toliko, nađi sebi trebu, je_bi šta, idi u teretanu, na termin, bavi se nekim sportom, izbaci tu agresivnost iz sebe. Ako i dalje imaš ikakve sumnje o tome ko si ti zapravo, uzmi sine svoju ličnu, ako je imaš, pa vidi čiji je grb na njoj. :)
e moj portugalac da znas kolko te podrzavaju Hrvati iz Hrvatske i Srbi iz Srbije posutio bi se seljak jedan :D
Očekujete pobjedu?????Lijepo govorite ali sami znate da ste se prepali.Vi nemate ono što svi imaju,Srce treba da imate i kad gubite.Estonija,Slovenija,Italija su sad bolje od nas ali vi niste niti ćete ikad biti.Želim vam da se niko ne povredi na utakmici i da niko ne dobije crveni kartoni naravno da izgubite 3:1.
svi u petak prvo na Dzumu u dzamiju pa onda na utakmicu, tako da ako Bog da pobjeda je nasa 100%!
svi u petak prvo da klanjaju Dzumu pa onda na utakmicu. i ako Bog da pobjeda je nasa!
DZEKO CE DA IH POTOPI
PAPE SE PRAVI FRANCUZ ;9
Idemo ZMAJEVI !!! Osvijetlite obraz ovoj naciji :))
G L U P....S I !!!
zaboli me cuna za utakmicu vise, VODA 25% GRIJANJE 33% sminkercici ce odigrat dvije utakmice i razgulit, a nama VODA 25% GRIJANJE 33% jedna i jedina, definitivno
Fedja uozbilji se..pa 15 slika istih :S
Ovi što komentarišu protiv Papeta su ustvari bolesni Dimitrijevići kojima Pape smeta samo zato što je PITAR!!!! Za one pametne i bolje poznavaoce savremenog fudbala Pape je uradio što je realno mogao, pa čak i više. Doveo je reprezentaciju na 20 mjesto FIFI-ne rang liste, te na prag EP. Za plasaman na EP će nam biti potrebno puno sreće i istinski prijatelji ove Reprezentacije priželjkuju tu sreću i naravno EP. Nije mali broj onih kojih bi bili sretni da ne odemo na EP, jer bi se onda ponovno \"sladili\" kritikama (glupim komentarima), za velikog Papeta! To smo mi, nažalost!!!!!!!!!!
Adnan Mravac
DIVI RAHIMIĆA I PAPETA K\'O KAKVI LOKALNI IMAMI !!!
http://www.youtube.com/watch?v=Wn0IR_amEos