Komentari (36)
Povratak na članak
Prijava korisnika
NAPOMENA: Komentarisanje članaka na portalu Klix.ba dozvoljeno je samo registrovanim korisnicima. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Komentari odražavaju stavove isključivo njihovih autora, koji zbog govora mržnje mogu biti i krivično gonjeni. Kao čitatelj prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim vjerskim, moralnim i drugim načelima i uvjerenjima. Svaki korisnik prije pisanja komentara mora se upoznati sa Pravilima i uslovima korištenja komentara.
Nije sukob ruskih i ukrajinskih navijaca nego ruskih i redara sigurnosti :)
Kako te nije sramota da se sladis tim. Vidis da je redar stariji covjek kojeg je u opstem metezu \"dofatio\" i nakav napaljeni tinejdzer. KUd se ovakve lohotinje ne zalate na mene majku im nabijem.
Mama ti se ne žali kad primi h.andžar od b.alije u dlakavi p.a.k.a.š, smrdljiva mala kvazi-komunjaro
Haha ali ga osiguranje dobi po pici hahah samo ovdje je jebada neznas ko je ko osim onih par sa ruskim zastavama. U sustini su i jednii drugi isti sa onim ruznim vilicama, nosinama i koscatim facama.
centar pokreta otpora ukrajinskih nacionalista u borbi za nezavisnost pod bivšim SSSR-om tokom i nakon Drugog svjetskog rata drugim rjecima centar ust.asa i b.alija handzar divizije
bome kako dzeko igra nema opasnosti da se ovo dogodi navijacima zmajeva
ko je nama kriv sto ne mozemo da se tucemo sad s njima :) Susicu ostavka!!!!!
Na 23 sekunde izlupase fotoreportera samo zato jer je tamne puti.
e ebi ga. kod vas su svi izmišljeni. pa majka mu stara daj se jednom prođite tih nebuloza. hrvati izmišljeni, bošnjaci izmišlejni, CG izmišljeni, makedonci izmišljeni, ukrajinci izmišljeni, sve izmišljeno, a srbi super, extra, nadljudi itd. zaboli me ona stvar za svim tim naci sranjima bilo čijim, zovi se kako hoćeš, budi šta hoćeš.....dajte jednom prestanite sa tim, stvarno više niste u fazonu, izmislite nešto novo!!!
vlaska posla
sto je NDH zapocela 40-tih u Jasenovcu, zavrsice Bosnje za jedno 20-tak godina, eto bicemo dobri, dozvolicemo vam da odaberete lokaciju gdje ce da se prolije kr.v vla.ska, pa zar mislite da se necemo osvetiti za stotine hiljada ubi.je.nih civila u Sarajevu, Tuzli, Srebre.nici, Visegradu...
@\'rvat Zaboravio si navesti za tu drugu \"skupinu\" da su još banda genetski predispozicioniranih genocidaša! Hitler je znao šta radi i ZAŠTO to radi, što tek sada evo vidimo ko su dotični zapravo i šta misle!
ovdje su samo redari nastradali i nije nikakav sukob navijaca !!!!!! PRVENSTVA TREBA SAMO ODRZAVATI U NJEMACKOJ !!!!!!!!!!!!!!!! a u ovim zemljama kao i na balkanu treba posaditi krompir na terenima !!!!!!!
Vi Bosnjaci ste samo za pod noz i nista vise. Ne sekirajte se. Ceka vas konacno unistenje, pa napokon da i ove prostore zadesi prosperitet nakon odlaska okupatorskog islama.
je izmisljena drzava, ona nije postojala prije 1878 godine kada je umjetno stvorena pod turskim nazivom serbistan odnosno srbija. Do tada drzava u kojoj su zivjeli srblji (ne srbi) zvala se raska, a prije toga duklja dakle ri puta su promijenili ime svoje drzave, i tri puta ime svoga naroda, dukljani, rasani, srblji i kasnije srbi 1878. Sta znaci biti srbljin znaci biti kmet bosanski XD buduci da smo bili gospodari srbljima XD
Auu jesu frajeri 45 na jednog čovjeka
Tek je ovo pocetak, a bit ce ovog jos na euru !