Nogomet
102

Šuker: Najviše bih volio kada bi prošle i Hrvatska i Srbija

Totalsport
Davor Šuker (Foto: AFP)
Davor Šuker (Foto: AFP)
Delegacija Hrvatskog nogometnog saveza, koju predvodi predsjednik Davor Šuker, gostuje u Beogradu, u sklopu priprema za kvalifikacijsku utakmicu za Svjetsko prvenstvo između Srbije i Hrvatske 6. septembra na stadionu Crvene zvezde.

Delegacije HNS-a i Nogometnog saveza Srbije (FSS) održale su nekoliko sastanaka. Davor Šuker najavio je "trijumf nogometa".

"Saradnja između dva saveza funkcionira na najvišem nivou. Tako je bilo uoči prve utakmice u Zagrebu, isto očekujem i u Beogradu. Važno je da i ministarstva unutrašnjih poslova dvije zemlje sarađuju, to je jako važna činjenica", prenosi Šukerovu izjavu B92.

Šuker je dodao kako u zvižduke ne sumnja, ali da ne očekuje veće neugodnosti.

"Moguće je da se nađu pojedinci koji nekim postupskom sebi žele osigurati promociju, ali ja u globalu očekujem trijumf nogometa. Znamo da nas i UEFA i FIFA pomno promatraju i od srca želim FSS-u da prođe bez kazni nakon beogradske utakmice. Zna se da je rezultat jako bitan, a ja bih bio najsretniji kada bi obje reprezentacije prošle na Svjetsko prvenstvo. Jedino na što ne možemo i ne trebamo utjecati uoči utakmice u Beogradu je rezultat, a sve ostalo između dva saveza će sigurno biti na najvišem nivou", najavio je Šuker.