Komentari (15)
Povratak na članak
Prijava korisnika
NAPOMENA: Komentarisanje članaka na portalu Klix.ba dozvoljeno je samo registrovanim korisnicima. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Komentari odražavaju stavove isključivo njihovih autora, koji zbog govora mržnje mogu biti i krivično gonjeni. Kao čitatelj prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim vjerskim, moralnim i drugim načelima i uvjerenjima. Svaki korisnik prije pisanja komentara mora se upoznati sa Pravilima i uslovima korištenja komentara.
Kamo srece da Mamic dodje u BiH, preuzme neki klub i napravi cudo od njega kao sto je od Dinama napravio
Kakvo je to cudo od Dinama napravio? Samo je pare zaradio za sebe. Dinamo godinama ne moze bod da uzme u ligi prvaka (ako se kvalifikuju). Trebaju se zahvaliti Platiniju sto je izmislio sistem da se klubovi iz nejakih liga kvalifikuju u ligu prvaka.
Lopova i kriminalaca ima u Bih i bez njega.
PRIKAŽI ODGOVORE (2)
Gadna faca
Opsta amnezija. A seljacina nekulturna, samo psuje i galami i nikog zivog ne postuje. Kladim se da se sam upucao u nogu da bi zadobio malo simpatija. Deset godina robije, pa nek se tamo ponasa. A Lovren i Modric, treba da se srame. Lazovcine.