Komentari (86)
Povratak na članak
Prijava korisnika
NAPOMENA: Komentarisanje članaka na portalu Klix.ba dozvoljeno je samo registrovanim korisnicima. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Komentari odražavaju stavove isključivo njihovih autora, koji zbog govora mržnje mogu biti i krivično gonjeni. Kao čitatelj prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim vjerskim, moralnim i drugim načelima i uvjerenjima. Svaki korisnik prije pisanja komentara mora se upoznati sa Pravilima i uslovima korištenja komentara.
Omare, tebe Klix ne zasluzuje :) Svaki put, kad počnem čitati tekst i vidim kao autora Tipuru, obradujem se :)
BLAZ BLAZ BLAAAAZ BLAS SLISKOVIC BLAZ SLISKOVIC BLAZ SLISKOVICA
legenda veleza i hajduka, neponovljivi baka, bola bola reci balji da se ne zajebbava
Baka je puno dao za BiH i ne treba pravit hajku od ovoga sad..a Željo je sam kriv sto je od tri zadnja gostovanja donio samo 2 boda..kad dobro igraš ne mogu tu sudije ništa puno uradit
sta je dao za bih?
jel pajseru
To što je "nekada bio" ne može oprati ono što je postao! Baka se utopio u ideologiju lažnog Mostara i njihovih načina da dolaze do cilja koristeći korumpiranu državu, fudbal je ostao po strani, nešto što je navodno nekad podržavao. SAVEZ NAPOLJE! I Radovan i slični su bili "uzorni građani" do početka devedesetih, sada šaha igraju po Haškim čelijama. Pere li ih danas ono što su nekad bili?
koji INZENJERING sa medijima...spominju se utakmice iz 2007 i propusti u sudjenju da bi se javnost omeksala...sliskovicu i tvoj obraz je postao dzon!
boli nekog cuna oces ti "omeksat"...ne igra se lopte od jucer...za vas koji mislite da je onaj sumnjivi penal u bijeljini najveca kradja u povijesti premijer lige poklopite se usima i cuclajte palac...btw penal cist ko suza+sudija ostetio zrinjski crvenim kartonom.
Baka je nasa legenda. Ovi nasi treneri moraju malo manje da komentarisu sudenje kroz medije jer je to vrzino kolo u kojem svi stradaju. Vjerovatno postoje sluzbeni organi za zalbe i primjedbe pa ako ne rade svoj posao neka klubovi mijenjaju strukture, prave nove institucije i sl.
najzad dobar tekst na klixu. sve istina sto je napisano. baka je zasluzio,a zeljo i sarajevo su sami prokockali svoje sanse.
divan plaćeni članak. Meni Baka jeste simpa, ali da je ispao veliki pakas u ovom slučaju, to stoji
Frajer karo Cecu Kitic kad je najbolja bila i sad nekakvi aninimusi nesto govore protiv Bake. Tragikomicno.
Baka doktore !!!!
Evo da ja opet prognoziram JER proslu sam se napusio minusa a rekao Sarajevo - Zeljo 1 Radnik ZRINJSKI X kvota 10.50 I BILO je sta je BILO.Bice ZRINJSKI Sloboda 0:0 treba tu NEKO omanje cudo da se desi da ijedan go padne , ovi rudari CE kopat I nogama I rukama da dokazu kako su i oni zjbni he he.
Baka je legenda Bosne i Hercegovine Ne pljujte ga dzaba jer mi bi svi isto radili kao sto on sada radi iako zna da protiv radnika nije bilo penala
Baka je šampion 🏆🏅
Baha je kralj pustite covjeka na miru vise.
Sutra u ovo doba Čelik u prvoj federalnoj :)
nemoj tako, pojedini će ostati bez zagarantovanih 6 bodova. :)))
Sutra u ovo doba neko tebi blizak iz Čajdraša ga prima u ass ;D
Ne znam vise sta je problem savez cirkus , liga cirkus , drzava cirkus, jednostavno prestanite se trositi na govna i vozdra.
Vratite Velež gdje i pripada, moj Baka ti si nekad bio Veležovac...
Velež je prošlost. Umro sa Jugom
Stadion je na Bijelom Brijegu. Tamo su debelo Hrvati bili i ostali.