Komentari (28)
Povratak na članak
Prijava korisnika
NAPOMENA: Komentarisanje članaka na portalu Klix.ba dozvoljeno je samo registrovanim korisnicima. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Komentari odražavaju stavove isključivo njihovih autora, koji zbog govora mržnje mogu biti i krivično gonjeni. Kao čitatelj prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim vjerskim, moralnim i drugim načelima i uvjerenjima. Svaki korisnik prije pisanja komentara mora se upoznati sa Pravilima i uslovima korištenja komentara.
S obzirom da je igrač Atalante bio u skoku, potpuno prirodan položaj ruku. A ako je okrenut lopti leđima i ako su ruke u prirodnom položaju penala NEMA. Sramota od teksta :(
to pravilo važi ako neko ubacuje ili ispucanih loptu pa ga tako pogodi u ruku, ali ako čisto drugi šuta na go i ta ruka spriječi loptu, to pravilo više ne vazi
hahahhahah koji debilni tekst
ma kakav penal
hahahahha koji jad je ovo napisao kao clanak
Ovo nije vidjelo penala
Sto se jednom ne napiše striktno u pravilima FIFA i UEFA :Ako lopta pogodi u ruku(bez obzira da li namjerno ili nenamjerno) onda je prekrsaj tj u kaznenom prostoru onda je jedanaesterac.Nego moze ovo al ne mora.I odmah se ostavlja prostora za manipulacije i slobodna uvjerenja
Kako god ja sam popusio tiket
Cist penal ko suza!
Ne znam sta bi vam rekao
Objava je totalni promašaj. Igrač Atalante u skoku okrenut leđima prema igraču koji šutira glavom. Ruka u prirodnom položaju.
Ne razumije se vise sta je ruka- penal, ok okrenut igrac ledjima, ali ova je lopta isla u gol i ona je izblokirana rukom, dakle nije sam sebe pogodio ili neko ispucao loptu iz kaznenog pa ga slučajno dirnula u ruku.
Klix glupost godine :)
sudačka nadoknada im traje dulje od tekme kad gube
Penal čist ko suza...da nije pogodio ruku, gol bi bio sto posto..
Milan je imao igraca vise i izgubili su zasluzeno.
kamenice trener dobio crveni ne mlati u prazno
Hahahha ljudino izbrisi ovo, ne brukaj se. Ako je Gasperini (trener) sinoc igrao u prvih 11 , onda si upravu 🤣🤣🤣
nidje veze, ovo mu babo ne bi vidio, mora da je autor pao na Milanu
Oborise me milanezi za 320 km
Ma kakva kradja, ako u 90 minuta nisu uspjeli to je to. Sta treba davat golove iz penala u 95.minuti a 95 minuta ne igu nista? I ko garantuje da bi dali gol iz penala?
A ti logike majko mila. Onda se nikad nikom penal sviro ne bi. Cuj kad nisi dao go za 90 min. sta ce ti penal. To samo Bosnjak Musliman moze tako da razmislja. Ako lopt aide ka golu (bez obzira bi li bio govili ne bi) i pogodi u ruke odbrambenog igraca, to je oenal bez obzira jesu li dali go za 90 minuta ili nisu. Koji si ti glupson!!!
Hebo ti Bošnjak musliman sve žensko u familiji retardu!!! Kakve veze ovaj glupan ima sa Bošnjacima, jel napisao da se zove Muhamed, Halil, Safet...kako si zaključio da je Bošnjak debilu!!!!
Počeli i vi kao kakva "žuta" štampa sa naslovima, niđe veze, kakav ba penal