Komentari (11)
Povratak na članak
Prijava korisnika
NAPOMENA: Komentarisanje članaka na portalu Klix.ba dozvoljeno je samo registrovanim korisnicima. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Komentari odražavaju stavove isključivo njihovih autora, koji zbog govora mržnje mogu biti i krivično gonjeni. Kao čitatelj prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim vjerskim, moralnim i drugim načelima i uvjerenjima. Svaki korisnik prije pisanja komentara mora se upoznati sa Pravilima i uslovima korištenja komentara.
Ilija Peljto je ponosan na svoje kolege.
Došao novi trener u Romaniju ,gigant iz Želje nema labavo
Mozda je bio 3 korner a zna se 3 kornera penal
Imate intervju Marka Topica od prije par sedmica. Čovjek sve otvoreno govoriti kako se namještaju utakmice i takmičenja. Rekao čovjek na početku takmičenja u tzv. Ligi Pc-a bilo već odlučeno da Radnik iz Bijeljine ulazi u Premijer ligu.
Čime je snimano, fiksnim telefonom!
gooUser1700600459, digitronom.
Pa zar su i oni prešli na fudbal do sad su bacali kamena s’ramena i bili jako usješni u domizilnom natjecanju
Bacanje kamena sa ramena je glavna disciplina Bošnja, pogotovo na koridi u Čevljanovićima... Takođe, Bošnjo ima i svog Muhameda Kahrimanovića, šampiona u razbijanju kokosovog oraha koji je ušao i u Ginisovu knjigu rekorda...
Tri kornera penal, šta nije jasno !
Enac