Komentari (14)
Povratak na članak
Prijava korisnika
NAPOMENA: Komentarisanje članaka na portalu Klix.ba dozvoljeno je samo registrovanim korisnicima. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Komentari odražavaju stavove isključivo njihovih autora, koji zbog govora mržnje mogu biti i krivično gonjeni. Kao čitatelj prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim vjerskim, moralnim i drugim načelima i uvjerenjima. Svaki korisnik prije pisanja komentara mora se upoznati sa Pravilima i uslovima korištenja komentara.
Stark priznao grešku, Schmelzer pomilovan, a koga boli k... sto sam ja promašio samo Borussiju.
Ovog Starka treba U B I T MAJKU MU J E B E M
@ Bh fan Ti si sl,ijep,ac koji nikad nije gledao Bundesligu u svom zivotu jer nema para za TV. Nemam drugog objasnjnenja za tvoj komentar koji nema veze sa realnoscu. Ponavljam, pogledajte derbi makar na youtube ako vi i,mbe,cil,i uopste to znate koristiti. Jel Weidenfeller bio igrac utakmice zato sto je pucao na gol ili branio.
Da ponovim jos jedno. J,eb,e,m vas u usta zabarska, jel ono bio ofsajd sto je Bayern dobio u derbiju protiv Borusije. Ta greska nije bila nista manje katastrofalna od ove. drugi igrac je bio 3 metra ispred i opet ofsajd. Prestanite s,ra,t,i ako se samo kladite umjesto da i pogledate utakmicu.
ljudi 50. je sezona budeslige tj.jubilarna i ko to smije osvojiti osim Bayerna,uglagvnom Leverkuzen i Borussia,mislim Borusijina djeca su pokazali Bajernu i ove godine na Alianz areni kako se igra fudbal,a sudije su tu da navaku u drugim utakmicama i zaustave Bayernove konkurente
Vidi situacije. Svira se kontra BvB, pa onda Bayer u istom kolu dobije penal nakon kojeg je tek poveo pa se Hanoveru svira penal protiv Leverkuzena koji je iza Bayerna na tabeli. Kako to da sve odluke idu na ruku Bayernu
Ovaj Stark je govno od sudije.Poznat je po mnogobrojnim ujdurmama protiv klubova i reprezentacija sa prostora ex YU-e.
Eto sada kao ispada da su oni uopste imali neku sansu ove godine u borbi za titulu. Nigdje veze
stark je najveci manipulator i smece
Ajmo Thumbs Up ako ste i vi na 0:47 dobili poruku na fb
wolfgange m.a..t.er ti .j..e.b.e..m u p..i..c.k.u i mene je ostetio, pao sam na kladionici
Ne razumijes ti to druze sudija....
Izvinjenje nista ne znaci zbog ovakve greske su upravo izgubili utrku s Bayernom za titulu ! ! FUJ !!
212 minuta i koliko sekundi moliiiim vas napisiste to mi je jako bitan podatak u zivotu