Komentari (126)
Povratak na članak
Prijava korisnika
NAPOMENA: Komentarisanje članaka na portalu Klix.ba dozvoljeno je samo registrovanim korisnicima. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Komentari odražavaju stavove isključivo njihovih autora, koji zbog govora mržnje mogu biti i krivično gonjeni. Kao čitatelj prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim vjerskim, moralnim i drugim načelima i uvjerenjima. Svaki korisnik prije pisanja komentara mora se upoznati sa Pravilima i uslovima korištenja komentara.
Makar izgubili, ne sklanjajte!
I šta dobiju kad ne skolne -7 bodova do 1 mjesta ? :)
nesklone*
PRIKAŽI ODGOVORE (2)
Armija Republike BiH - legitimna vojska legitimne, međunarodno priznate države - u čemu je problem četalji/komunjare?
Armija Republike BiH je postojala u ratu isto kao i JNA. Drzava BiH jeste medunarodno priznata i ima svoje ORUZANE SNAGE BiH pod sadasnjom zastavom, a ne armiju republike BiH sa ljiljanima. Ovo je velicanje nacionalizma isto kao kada se spominju cetnici, ustase i balije. Sudija nije nista pogrijesio i ovome nije mjesto na sportskim terenima. Ko vam je kriv kad ste 70% nacionalisti koji ne vide dalje toga da li se neko zove Filip, Mujo ili Bojan...
@h8er - ne znaš ti papčiću ni šta znači riječ nacionalista.
PRIKAŽI ODGOVORE (1)
ma nek su postavili trans kad mogu drugi svi mozemo i mi to je nasa armija slavljena u svim bitkama sa cetnickim misevima koji su se krili po brdima i ubijali neduzni narod
Viteze ti zaboravio da su ti azijati 500g przili babe
JEL TO ISTA ONA ARMIJA STO JE GADJALA SVOJE POLOZAJE ???? JEL TO TREBA DA SE SLAVI ??? ibrahim [neregistrovani] (07. 11. 2012, 12:20:37) moramo posteno ja sam bosnjak po nacionalnosti, al ako cemo posteno pricati i graditi suzivot, ja nemam razlog da sumnjam u rijeci ovog ospodina. bio sam pripadnik armije bosne i hercegovine, i to kao nisandzija na haubici 120 mm, jedan dan smo dobili komandu da gadjamo tesanj i to njegov uzi dio centra, kad smo tog koi nam je to naredio pitali zasto da tucemo po svom narodu, on se okrenuo prema meni i rekao, ti mali da cutis nemijesaj se u politiku. medjutim u roku od dva sata ta je naredba bila povucena. tako da vjerujem da ovaj gospodin govori istinu, nadam se da ce mi moi sunarodnici oprostiti sto sam iznio ovo sto znam, jer rekao sam da treba posteno pricati, jer u ratu ni srbi ni muslimani ni hrvati nisu nazalost bili posteni, i za kraj, dabogda nikad vise nebilo ratova, nema potrebe da se ubijamo i onako cemo svi sami pomrijeti.
Britanski pukovnik Ričard Mol, šef vojne posmatračke misije UN u Sarajevu 1992. godine, kao svedok haškog tužilaštva u procesu protiv bivšeg komandanta VRS generala Ratka Mladića izjavio je da je tzv. Armija BiH imala artiljerijske položaje na Igmanu sa kojih je mogla da gađa svaku tačku u Sarajevu!
Jedna si jedina Armija BiH!kome se to ne svidja neka ide iz Bosne!!
Na stadionima je mjesto sportu a ne politici.
Pa nisu valjda sarajlije pustile tog sudiju da pobjegne iz Kantona?
NEMOZE OVAJ TRANSPARENT OVO JE ILEGALNA FORMACIJA. JEDINA LEGALNA SU SADASNJE ORUZANE SNAGE BIH
Viteže srednjeg prsta ,a jesu li ti tvoji paravlasi legalna formacija jel vlašino sa Sokoca.
Realno ako ce ovo doprinjeti da ce se u buducnosti kaznjavati slicni ispadi.. Pozdravljam ovu odluku... Ali da se bude doslijedno.. I još bi nešto da dodam MUKA MI JE OD OVIH KOMENTATORA IZ DIJASPORE I NJIHOVOM SIRENJU NACIONALIZMA. lako JE NJIMA GORE PRICATI NEK DODJU OVDJE PA NEK ZIVE..isto ko da im je krivo sto je mir jedva cekaju da se zarati da nam opet salju lanc pakete...
OVO JE PORAZ DRZAVE !!!!!! MISLIM D AJE KONACNO VRJEME DA SE VELIKANI HZ87 i TM 87 UDRUZE MAKAR KAD JE UPITANJU ODBRANA NASEG GRADA MAKAR I MI KOJI SMO RODZENI U RATU AL VOLIMO NOASU ZEMLJU I BORCE VISE NEGO OVA STOKA STO JE "branila" iz Svicarske Belgije Njemacke Amerike... pa nam sad ovdje sranje prave DRZIMO SE BRACO SAD BEZ OBZIRA ZA KOGA SE NAVIJA A SVI NAVIJAMO ZA LJILJANE I NASU BOSNU !!!!!!!
Jel ove silne antibosanske minuse udaraju samo četalji il im se pridružio onaj kretenčić što pod raznim nadimcima ostavlja debilne pro-sdp komenatre?
Azijati sto se bunite ??? Zar nije receno da nesmiju politicki transparenti ??? A BiH je muslimanska vojska Alije Izetbegovica a postojale su i Armija APZB , HVO , VRS . Znaci nemoze i kraj price a ovi Azijati koji se javljaju iz dijaspore neka dodju uzmu zastavu takozvane A BiH prosetaju se sa njom kroz Zapadni Mostar , Siroki Brijeg , BanjaLuku ili Bijeljinu i shvatit ce da nije BiH onakva kakvu im Hodza petkom nakon klanjanja objasnjava da je . ZNACI NEMOZEEEEEEEEEEEEEEEEEE I TACKA IMA DA JE SKIDATE . Uskoro ce da se gura zabrana inoficijelnih zastava BiH kad igra Repka i to ce uskoro eto iz prve ruke.
Isus je također bio Azijat, krezubi primitivni fašistički isprdku. Čisto da znaš koliko si glup i jadan. ;)
Scirea : Ne uzimaj Isusovo ime molim te u tvoja islamisticko fasisticka usta. i da jos jednom naglasim NEMOZE OVAJ TRANSPARENT i TACKA . Joj sto volim ovakvu PiH mozes blokirati Azijate kako zelis , oni samo vriste na klix ,dnevni havaz ,oslobodjenje itd itd i naravno Scirea na sajtu put vjernika hahahaha U SRED SARAJEVA IH PRCAS KAKO ZELIS . BOG NEKA CUVA AMERIKU I HVALA IM NA DEJTONSKOM SPORAZUMU :))))))))
PRIKAŽI ODGOVORE (1)
Ne daj te se braco nego okacite zastavu sa ponosom BIH Armije jer da nije nje bilo nebi bilo nas Muslimana. Podrška Hordi Zla iz Podgorice !
KAKVA ARMIJA BIH, NE BUDITE SMEŠNI.. ŽIVELA REPUBLIKA SRPSKA NAMA JOŠ 1000 GODINA. BOSNA I HERCEGOVINA JE MARIONETSKA DRŽAVA MA KOLKO TO VAMA BILO TEŠKO PRIZNATI, ALI ŠTA DA SE RADI, REALNOST JE OKRUTNA, A BUDUĆNOST SRPSKE REPUBLIKE SVETLA....
I zaboravio si napisati uz sve to da si ti bolestan. Ma koliko se trudio ti i slicni tebi provocirati, aman lose ti ide.. Koliko je samo ocigledno koliko se trudis sam sebe da uvjeris da je BiH marionetska drzava, da ce manji entitet jednom da postane drzava, jah, vi bi kao da se odcjepite.. hahaha.. Dok je u BiH Bosanaca, Hercegovaca ili ako hoces Bosnjaka i Hrvata RS najvishe moze ostati entitet, dok ga kroz ovo 1000 godina koje si pomenuo sami ne pozelite ukinuti i shvatite da su te kvazi price Dodika i ala Dodika najmanje realne..
ARBiH 4Ever !!! TM'87 BHF
Kad dodik pljuje po drzavi to nije kaznjivo. Ovo je smijesno!!