Komentari (40)
Povratak na članak
Prijava korisnika
NAPOMENA: Komentarisanje članaka na portalu Klix.ba dozvoljeno je samo registrovanim korisnicima. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Komentari odražavaju stavove isključivo njihovih autora, koji zbog govora mržnje mogu biti i krivično gonjeni. Kao čitatelj prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim vjerskim, moralnim i drugim načelima i uvjerenjima. Svaki korisnik prije pisanja komentara mora se upoznati sa Pravilima i uslovima korištenja komentara.
jos je veca tragedija da ce nastaviti i dalje suditi po nasim ligama, ovo su placene ubice fudbala od strane saveza.
najbolju ocjenu daju navijaci. kad poceraju sudiju u kukuruze.
Vantako
Nije on tako sudio zato sto je los sudac, on je tsko sudio jer su mu to naredili nalogodavci iz NS F BiH. Prije svega Durić Irfan koji vec dugi niz godina drzi NK Jedinstvo u zivotu
Treba ga poslati u Maoču da sudi...
Ja komisije i g. Nijedno ime poznato ili vezano za fudbal. Semir Kaplan vjerovatno u zivotu nije sutnuo loptu i vidio 3 utakmice uzivo. Lik pokrao na ocigled sviju. Snimljen kao oni sto kradu samoposluge i pumpe i gore i jos uvijek se vodi kao sudija??? Da je jedan slucaj, nego stalno isto.
Ovakvim i slicnim njemu zabraniti prisustvovanje na zelenim terenima. Rak rana BH fudbala.
Sta je ovdje sporno
Ma SDA igrač, mora varat i prevare vršit, a ujedno kockar iz ličnog iskustva ga znam, sebi nastimao prelaz 😁
Ne valja svaku zamirit. Da je sudija bolje ne bi bilo komentara. Vako ima i u tome i malo gušta.
Vico Zeljković,Adnan Džemidžić,Ivan Beus,Irfan Durić,Ivan Perić,Muhidin Raščić,Midhet Sarajčić,Dragan Soldo,Milorad Sofrenić,Muris Jabandžić,Ivo Ivkić,Fuad Čolpa,Milorad Lale,Azmir Husić,Miloš Brkić,Žarko Laketa... ZNAMO DA VAS NIJE STID!!!
kad učenik nadmaši svoje idole gigoviće, mujiće...
MA SAMO PONIŠTAVANJE/ODUZIMANJE LICENCI ILI POTPUNA ZABRANA RADA U SAVEZU - Nema drugog rješenja
Haris Poprženović Haka, travnički kockar i džabahljebaroš, koji je prokockao svaki biznis koncept u kojem se okušao konačno je dobio i ovdje nogu. Živjeli!
Ovo Smriki nije prvi put. Već je bio po Klixu kada ih je SIPA pohvatala prije par godina. Zašto je taj čovjek još uvijek u bh. nogometu!?
Jedinstvu kad trebaju bodovi kuci, Everton da dođe neće ih dobiti