Komentari (91)
Povratak na članak
Prijava korisnika
NAPOMENA: Komentarisanje članaka na portalu Klix.ba dozvoljeno je samo registrovanim korisnicima. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Komentari odražavaju stavove isključivo njihovih autora, koji zbog govora mržnje mogu biti i krivično gonjeni. Kao čitatelj prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim vjerskim, moralnim i drugim načelima i uvjerenjima. Svaki korisnik prije pisanja komentara mora se upoznati sa Pravilima i uslovima korištenja komentara.
Kazlagicu pederuu,ocakvo sudjenje nigdje nema mamu ti...
Ma druze ovim ubija i Olimpik i Velez...
Ma sranje...
PRIKAŽI ODGOVORE (1)
Klip je odlicno i profesionalno uradjen, svaka cast. Da je srece pa da su svi klubovi ovako azurni i da konoretno i s video dokazima iznose nepravde koje se desavaju na njihov racun, sigurno da bi bilo manje kazlagića u buducnosti. Bezobrazluk za batina.
pogledajte samo zadnje kolo prve federacije, Mladost-GOŠK, ima na youtubeu, ćelavi smrad sudio i opet nikom ništa
@tomestos Nije mi jasno,kako od dvadeset igrača,nema niko da ga nokautira,.ako ništa u tunelu il kopačkom u leđa Svašta
Kako ga nije strah?
Licno sam jedan od Sudija FS BIH bio duzi niz godina ,vjerujte mi da ne zelite znaci sta se i kako radi ...... Kako savez ili delagati daju upute za sudjenje domacinu ,ovakve sudije kao ovog konja zovu sudije sa MUDIMA i njih salju tamo gdje dobiju pare unaprijed .....ja licno sam prestao da sudim jer sam psihicki postao labilan....
NAJBOLJE JE DA SE SVE UTAKMICE SNIMAJU U PREMIJER I PRVIM LIGAMA I SNIMAK PREGLEDA KOMISIJA I DA SVOJU KONACNU OCJENU ZA SUDJENJE , NE SAMO SNIMATI UTAKMICU NEGO I TRIBINE NAVIJACE TAKO DA SVI ODGOVORAJU ZA ONO STO RADE.
ZASTO Slogini igraci i rukovodsto ne budu kaznjeni za ovo jer su i oni saicesnici u ovom zlocinu i cirkusu !
od njega samo jos gori onaj kosarkas i music onaj kepec !
tako treba u svim ligama...od one 5 do 8. danas svi imaju telefone.....nije nicija do zore gorila....
Hahahaha joj Kazlagića gospodina 😀 Ja mislim kada ga neko pita gdje radis da on kaze u FK Sloga 😂😂😂
vec sljedeće kolo novo radno mjesto, ko ponudi više para
Fudbal ili ce bit zdrav i konkurentan ili ga netreba ni igrati. Sto bude vise ovakvih priloga i pritisaka na savez, to ce nam fudbal bit zdraviji.
NSBIH I BiH kozija liga..pa to treba ukinuti,nije vrijedno postojanja.
Azmir Husic smece koje hoce na silu u PL,zato svakog sudiju koji ovako sudi za ovu smece ekipu, treba dozivotno protjerati iz fudbala.Pa neka mu seljak hrani porodicu do kraja zivota !
Ni ono protiv Nigerije nije bio offside.
jel se ovo vracaju 15 god unazad u premijer ligu..ili su gledali od kolega iz Albanije
Mislim da bi ovdje bolje legla KORIDA nego utakmica.
Pa kakvi samo startovi igraca Sloge,ovako se moglo samo krsiti u vreme Pelea i Garince,po snimku su zasluzili bar minimum 3 direktna crvena kartona,koĺko para sudac dobije za ovakav mec?