Komentari (59)
Povratak na članak
Prijava korisnika
NAPOMENA: Komentarisanje članaka na portalu Klix.ba dozvoljeno je samo registrovanim korisnicima. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Komentari odražavaju stavove isključivo njihovih autora, koji zbog govora mržnje mogu biti i krivično gonjeni. Kao čitatelj prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim vjerskim, moralnim i drugim načelima i uvjerenjima. Svaki korisnik prije pisanja komentara mora se upoznati sa Pravilima i uslovima korištenja komentara.
treba usput suspendovati i kompletan fudbalski savez...
Navikao je Baka titule kupovati, nije mu prvi put. Stanicu, Jamak, Handzicu jel vas imalo stid jadovi jadni
kakva suspenzija treba mu jebati mamu i treba ga po dzepu opaliti jedno 100 hiljada pa nek sledeci ima muda da uzme mito dok se tako ne bude kaznjavalo i izbacivalo iz sudijske organizaciju i zabrana dozivotna ovakve stvari ce se desavati
Ponovit utakmicu
Jeste'l pitali sudiju koliku je sumu novca dobio od svinjskog za "penale"?
Prodo se za hastal na pijaci.
Da ga kazne da mu se zamanta i da drugima bude prpa.Ovako oni se u svezu peru a isto sranje za 1,2 kola.Treba ove što su se oprostili od repke i od fudbala postaviti.Spaha,Miske Barbarez,Bola,MusićJahić.
Hoce se nasikirati hebo te...
Šta, konja ste suspendovali, a Zrinjskom ostadose tri boda, stidi se bagro iz Sarajeva o kako ste glubi treba nas sa zemljom sravniti hebo vas Beus prodane duse
STA DO DALJNJEGA DOZIVOTNO GA KAZNITI ZA PRIMJER LOPOVCINA
Je.em ti Spahaliću familiju lopovsku
"De nam emire brate sredi utakmicu, evo 10 milja u dzep. Dobices suspenziju neku malu, pa cemo mi opet poslovati kada istekne"
a to sto je Svinjski dobio tri ne zasluzena boda ostaje, i sto je GOSK izgubio nikom nista, govna jedna
Zrinjski vs Gošk :Ko će koga ko svoj svoga.
Ovog sudiju treba pred civilni sud, pa kad ga murija prvi put privede na saslusavanje, Boga u njemu prebiti! Sve dok nenavede svako ime koje ga je natjerao na to! Samo tako se ova mafija moze razbiti! Nekad neko jednostavno mora propjevati, ko ove sudije kod nas obavjestva da moraju onako suditi!
Haha, dobro su se sjetili, ocigledno da se zrinjskom stima kao i prosle sezone, da je gosk dao jos jedan zrinjski bi dobio jos jedan poklon penal.
Jadan sudija, uradio sto su mu rekli, onda ga suspendovali i na kraju ne smije ni da se zali.