Komentari (20)
Povratak na članak
Prijava korisnika
NAPOMENA: Komentarisanje članaka na portalu Klix.ba dozvoljeno je samo registrovanim korisnicima. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Komentari odražavaju stavove isključivo njihovih autora, koji zbog govora mržnje mogu biti i krivično gonjeni. Kao čitatelj prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim vjerskim, moralnim i drugim načelima i uvjerenjima. Svaki korisnik prije pisanja komentara mora se upoznati sa Pravilima i uslovima korištenja komentara.
pa kako igraju i kakav posao radi Conte vrlo izvjesno da ce Plavi uzeti titulu...kako ce to podnjeti specijalni i pepi je nesto drugo....
12 puta u 24 godine se dogodilo ovo sto ovaj novinar misli da je podatak iz kojeg se moze zakljuciti da ce chelsea dobit ligu. Ja dobijem 50/50 sansu na mom kalkulatoru..al sta ja znam.
Ne, nego on zaključuje na osnovu toga što je Čelzi bio 4 puta na Božić prvi i sva 4 puta je osvojio ligu.
Da da
Ne treba mi statistika. Samo baci oko na tabeli i formu u kojoj su.
KTBFFH
naravno da ce osvojiti. #ktbffh
da li se po jutru dan poznaje vidjet cemo
"statistika je kao bikini, pokazuje mnogo a nista ne otkriva"
U principu se slazem. (U principu...) Jer, povrede mogu uciniti svoje i 'izmijesati karte'. Diego Costa je, recimo, van stroja...pitanje je o kakvoj ozljedi se radi, koliko dugo. Costa, uz Hazard-a, je jedan od kljucnih u Chelsea-evom pohodi na krunu. A jedino klubovi iz Manchester-a su 'kadri' da ugroze Conte-a. S tim, da je City blize, ali 'blijed'. A United...? Neka, da vidim sa Zlatanom!
Pardon, Costa je van stroja zbog drugog zutog kartona. Kont'o sam da je povrijedjen...
Kosta je van stroja zbog petog žutog kartona, a ne drugog.... Peti žuti je suspenzija.
Tesko...uhvatili su zalet, al ne mogu se nositi do kraja. Opasniji su mi Liverpool, Arsenal, City koji iz drugog plana dolaze. Al bice uzbudljivo kako god...
Ljudi guraju i igraju kao Lester prošle sezone, neke utakmice trpaju neke utakmice dobiju sa 1 razlike... Conte igra na bodove a ne na gol razliku, velika prednost što ne igraju LP... nisam ljubitelj Čelzija ali su najveći favorit za titulu.