Nogomet
0

Suarez: Sretan sam u Liverpoolu

Totalsport
Luis Suarez (Foto: EPA)
Luis Suarez (Foto: EPA)
Prošlo ljeto Luis Suarez je svim silama nastojao otići iz Liverpoola, a najviše su se kao moguće destinacije spominjali Real Madrid i Arsenal.

Klub s Anfielda nije, međutim, htio ni čuti za mogućnost njegova odlaska, a to se na kraju pokazalo dobrim za obje strane. Liverpool je imao sjajnu sezonu i dva kola prije kraja Premierlige vodi borbu za naslov, a Suarez je dosad postigao 30 golova u prvenstvu, a nedavno je proglašen i najboljim igračem sezone u Engleskoj.

Posljednjih dana se opet spominje mogućnost da Real tokom ljeta krene u lov na urugvajskog nogometaša, no sada ni on sam više nije zainteresiran za odlazak iz Liverpoola s kojim je u decembru produžio ugovor do 2018. godine.

"Iznimno sam sretan ovdje, a i moja porodica je sretna. Ne brinite, ništa se neće dogoditi. A ako uspijemo osvojiti Premierligu i vratiti trofej kući, to bi bilo čudesno, bilo bi to ispunjenje sna", rekao je Suarez u razgovoru za urugvajsku televizijsku postaju Canal 10.

A san koji je spomenuo je malo poljuljan prošli vikend kada je Liverpool kod kuće poražen od Chelseaja (0-2). Redsi sada moraju dočekati kiks Manchester Cityja koji sve drži u svojim rukama, odnosno pobjede u preostale tri utakmice bi ga odvele na tron. Najteže bi Građanima moglo biti upravo predstojeći vikend kada gostuju kod Liverpoolova gradskog rivala Evertona.

"Još uvijek sam uzrujan zbog poraza od Chelseaja. Bilo je frustrirajuće, nismo mogli pronaći prostor u napadu, a napravili smo i greške koje su nas koštale. Svi smo bili previše nervozni i izgubili smo kontrolu. Sada se nadamo da će City izgubiti bodove negdje. Nikad se ne zna, u Premierligi je sve moguće", dodao je 27-godišnji napadač.