Komentari (42)
Povratak na članak
Prijava korisnika
NAPOMENA: Komentarisanje članaka na portalu Klix.ba dozvoljeno je samo registrovanim korisnicima. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Komentari odražavaju stavove isključivo njihovih autora, koji zbog govora mržnje mogu biti i krivično gonjeni. Kao čitatelj prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim vjerskim, moralnim i drugim načelima i uvjerenjima. Svaki korisnik prije pisanja komentara mora se upoznati sa Pravilima i uslovima korištenja komentara.
Goal line tehnologija, uvedite je u sve lige. Nemojte se praviti debili.
Ujedi ga.
Barsi ponisten gol protiv Malage za pobjedu, protiv Viljareala im nije sudjen penal (1-1), sada ponisten gol (1-1), s druge strane Realu priznat gol iz ofsajda protiv Selte na pocetku sezone (2-1), pa im poklonjen penal protiv Alavesa kod rezultata 1-0 za Alaves, pa Ramos nije dobio drugi protiv Espanjola u 15-oj minuti kada je rukom sprijecio sut, pa 3 igraca Reala u ofsajdu protiv Malage prije 7-8 dana (2-1)... Real je prevara od kluba!!!
Vazno je da je Real dobro ispred male barcicre😀😀 kneee kmeee
neka malo dosta je vama vise navlacenja majku vam separatisticku katalonsku
Ko o čemu, kurva o poštenju. Gdje su te sudije što su sudili zadnjih 10 godina u korist Barce? Povukli se u mišiju rupu i primaju plaću od Barce jer je Barca sve zahvaljujući njima osvojila. Da je Barca dominirala i stvarala prilike pa hajd, al su igrali slabo i trebate se pomiriti da je i taj bod previše za njih.
Sve se vraca, sve se placa
djaba im kad Ronaldo ode opet do kraja s Realom
Vi gospodo iz Barcelone ste bili protiv uvodjenja kamera na gol liniji, zato sada cutite.
Za šta će yebene kamere kad se ovo vidjelo golim okom iz aviona na 10.000 m.
kada je barcelona bila protiv toga? real jeste i to upravo radi ovakvih stvari kao iznad. oni su 0 bez sudija http://mondo.ba/a706424/Sport/Fudbal/Luka-Modric-i-Zinedin-Zidan-protiv-video-tehnologije-Ovo-nije-fudbal.html
PRIKAŽI ODGOVORE (1)
Ovo je bio cist gol
Teško je igrati u Realovoj ligi, pod Realovom sudijskom organizacijom i još osvojiti titulu. E pa, ne može. Frankisti su sve poklopili. Koliko smiješno i jadno zvuče komentari tipa "Uefalona" i sl. Pa gdje su sad ti hejteri?? Kad je prošla jedna Realova utakmica bez penala za njih ili crvenog kartona za protivnika??? Pa provjerite malo. Ništa zato, snažno uz Barsu do kraja uprkos svemu jer gledati njihovu igru je savršenstvo i raj za oči. VISCA BARCA!!!
Od polufinala protiv Celzija za mene ce Farsa ostat Uefalona makar ih u domacoj ligi stalno zakidali, sto nije tacno, gledam i Barsine i Realove tekme i mogu reci da obje akademije imaju odlicne glumce.
a isto se govorilo za Uefalonu prije nekoliko godina...
PRIKAŽI ODGOVORE (1)
Pedercina jedna,sto se ne buni toliko kad simulira ili ujeda kao i njegov Neymarcic... ^
vidjeli od penalda, pepea, marcela, ramosa itd
@LuckyLuke1 Pa obojica zajedno nisu lijepi kao Ronaldova guza eto,a ti ga onom UMTITI-u polizi. ;-)