Komentari (32)
Povratak na članak
Prijava korisnika
NAPOMENA: Komentarisanje članaka na portalu Klix.ba dozvoljeno je samo registrovanim korisnicima. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Komentari odražavaju stavove isključivo njihovih autora, koji zbog govora mržnje mogu biti i krivično gonjeni. Kao čitatelj prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim vjerskim, moralnim i drugim načelima i uvjerenjima. Svaki korisnik prije pisanja komentara mora se upoznati sa Pravilima i uslovima korištenja komentara.
Ne volim ni ovu Uefalonu ali ovaj Atletiko je fuj.. Pa nikakve zelje da igraju, da daju go...
kakav gol messi-ja, ovo je nemoguće ..
Do dolaska Mesija omjer u primeri 29-16 skoro pa duplo u korist Reala,sad 33-26 sa ovom sezonom.Mesi ce se kako se sad cini izgleda oprostit tek kad se Barselona i Real izjednače sa titulama.Uz sve to dva puta trostruka kruna a smijesi im se i treci put,a mislim da Realu nikada to nije poslo za rukom kako pratim fudbal a to nije nimalo lako.Covjek je fenomen i kapa dole.
@Amnesiac znači fašizam u Španiji ne postoji odkako je Messi u Barceloni 😂😂😂🙈🙈🙈
kakav lažnjak Mesija, nema dalje.
MESSI BABO OTAC BABA TATA BABUKA
U kompletnom svijetu sporta postoje li (pojavom) dva odvratnija lika od diega coste i rudya fernandeza? Tesko...
@zgembo111 Luis Suarez.
Sergio Ramos.
Barcelona, sudije i crveni kartoni..
@Nuna90 vrati se na snimak pa pogledaj, Gil manzano, inace ubjedljivo najveci krvnik Barce u La Ligi, hvata se prvo za lijevi dzep za Costu da mu da zuti medjutim ovaj jebe ocito sve po spisku i ode ruka na drugi dzep...
@Nuna90 , Real Madrid, sudije, penali, crveni kartoni, golovi iz ofsajda, krađe titula... Može i tako ? :)
PRIKAŽI ODGOVORE (1)
Bunker? 😂😂😂😂... Oblak man of the match!
Messi, pa tri prazna mjesta...pa ostale redajte kako hocete