Obećanje ludom radovanje
0
Stručni štab Sarajeva opet obećava Evropu
Komentari (28)
Povratak na članak
Prijava korisnika
NAPOMENA: Komentarisanje članaka na portalu Klix.ba dozvoljeno je samo registrovanim korisnicima. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Komentari odražavaju stavove isključivo njihovih autora, koji zbog govora mržnje mogu biti i krivično gonjeni. Kao čitatelj prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim vjerskim, moralnim i drugim načelima i uvjerenjima. Svaki korisnik prije pisanja komentara mora se upoznati sa Pravilima i uslovima korištenja komentara.
Cekajte pa nije danas 1.april sta se zezate sa torpedovcima, nemojte im pristajati na muku, oni evropu mogu vidjeti jedino na tv-u a i to ona saka jada koja ima crno-bijeli tv.
svi u napad jedan je HASE gdje god bili uvjek smo korak ISPRED vas
Nemate vi Dodu kralja ko mi iz Borca...
Strucni stab sarajeva OPET pbecava evropu, i na njima se vidi isto izgledaju obecavajuce... pa ce OPET OBECAVAT PA OPET I TAKO OPETTT PA OPEETTT I OPPETTTT.....
Aj nam ti objasni sta je \"futbal\" ma.ere ti... Bosanac iz Svedske, garant...
rimtutituki
Ja volim samo ŽELJA!
Vi nemate pojma sta je SARAJEVO tako nemate pojma staje futbal staje slava Nekad je Kosevo bilo krcato a sad par huligana i vasi pristalica! Trebate pustat mlade da igraju koji imaju motivaciju Pitajte malo one kojisu sad selektori sirom Evrope staje to futbal u Sarajevu ! Staje to punilo Kosevo i Grbavicu jer ocigledno nije ovo sto vi prezentirate publici sada!!!?????
Kakve su im ovo glave, sta je ovo...morao sam dijecu u drugu sobu poslati, strasnoooo!!!! Sjedi kuci jedi pitu zalizani retardu!
Ako prođete u evropu častim guzom moje mame (i sestre svakako) I svi navijači bujrum (ionako ih je većina probala)
ovom bordo odinu fk sarajevo dodje rak rana. zašto? postoji mogućnost da se neka prijašnja generacija(možda ona u kojoj je mirza igrao) izredala na odinovoj sestri ili majci dok je jadnik to gledao. traume iz djetinjstva su strašna stvar
Realno bi se pitari mogli boriti i za drugo mjesto..!!!!
Urednik je ..... Objavljuje samo negativno o Sarajevu!
Bolje Olimpic u evropu nego \"želja \"da nas bruka po svijetu litex,hapoel,
Šta ovaj sa x ima protiv Sarajeva?!!!!!
Umjesto Evrope bolje da su torpedovcima obecali paket virsli. P.S. mogu i one kojima je istekao rok trajanja
vidim da urednik navija za pitare... bombarduje nas tekstovima o FK Sarajevu, a ŽELJO nije ni na mapi... pih