Komentari (44)
Povratak na članak
Prijava korisnika
NAPOMENA: Komentarisanje članaka na portalu Klix.ba dozvoljeno je samo registrovanim korisnicima. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Komentari odražavaju stavove isključivo njihovih autora, koji zbog govora mržnje mogu biti i krivično gonjeni. Kao čitatelj prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim vjerskim, moralnim i drugim načelima i uvjerenjima. Svaki korisnik prije pisanja komentara mora se upoznati sa Pravilima i uslovima korištenja komentara.
Kraj im je kad naidzu na ekipu kakva je FC Liverpool u zadnjih 2-3 mjeseca...
Kraj im je kad im dodje neka jaca ekipa. Pometu prosjecne kuci i vani, u LP se brukaju, godinama.
Tad su doživili pad forme, pa ih je Liverpool otresao. Par mjeseci prije toga je rezultat na Etihadu bio 5:0 za city...
Jao jao, cuj gdje kraj? Isto tako gdje mu je bio kraj s Bajernom 0:4 od Reala pa mu je kraj sad bio i protiv Kloppa i Liverpula. Nek Messiju, Xaviu i Iniesti oglaba i da im 80% svojih primanja sto od njega napravise "trenera".
Kad osvoji Ligu prvaka s nekim drugim osim Barcelone, onda ga priznajem. Ove nepotrebne perfekcionisticke egzibicije su samo dokaz njegove slabosti. Tim koji u najjacoj ligi ima najjaci budzet, trebao bi bez vecih problema da osvoji Ligu sampiona.
Kad mi neko kaže Bundesliga dosadna....
U Liverpool-u :D
Uopšte ne cijenim ove uspjehe Cityja, u odnosu na količinu para koje su uložene, osvojiti ligu i nije neki domet. A šta je sa Ligom prvaka? Nešto im baš ne ide.
Apsolutno se slažem - ako je iko za respekt onda je to Lester - sa skromnim igračkim kadrom napraviti takav uspjeh naspram svih silnih miliona...ovo sa MC i nije neko iznenadjenje a ni specijalna slast - barem za mene...
Samo Pep, :)
Kraj mu je u EPL u CL ne moze nista da potrosi jos 500 miliona jer je levatina i amater. Njegov krajnji domet su domaca prvenstva i eventualno kup
Ma lahko je njemu osvajati lige sa najboljim klubovima, de uzmi everton i probaj sta...
iduće godine će city biti sampion u februaru, jedino liga sampiona im je imperativ.
Ovakvu sezonu ponoviti ne mogu.Očekujem naredne barem jedno 20 bodova manje da će osvojiti i egal trku za titulu s ostalim ekipama.
Liverpool zna
a liga sampiona?
U ligi prvaka
--- gdje je kraj Guardiolinom Cityju? Pa u Ligi prvaka ! Al zabija onaj Salah :)