Komentari (51)
Povratak na članak
Prijava korisnika
NAPOMENA: Komentarisanje članaka na portalu Klix.ba dozvoljeno je samo registrovanim korisnicima. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Komentari odražavaju stavove isključivo njihovih autora, koji zbog govora mržnje mogu biti i krivično gonjeni. Kao čitatelj prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim vjerskim, moralnim i drugim načelima i uvjerenjima. Svaki korisnik prije pisanja komentara mora se upoznati sa Pravilima i uslovima korištenja komentara.
Pa dobro, ipak su Rumuni i Kipar svjetske sile u fudbalu
kažu ,opet večeras od 22h nece bit vode,odoh nalit kanistere dok još ima
Kosovo U21 pobjeđuje Norvežane , ljudi ginu , samo naša govna nemaju nikakav odnos prema reprezentaciji ....
Bosna je izgleda toliko korumpirana u fudbalu..od petlica pa do seniora..da za nju nade nema u narednih dvadeset godina..jer nemoguce je da nema talenata kao nekad u ExYu kad je Bosna bila najveci rasadnik talenata..ali izgleda jos od petlica se forsiraju tatini sinovi..uzimaju pare za igranje..itd..evo Kosovo pobedjuje u ovoj kategoriji a Bosna ne moze..
problem u mnogo čemuje u auoritrtu trenera. Bila to košarka, nogomet, rukomet. Jednostavno nekim igracima se treba zahvaliti, po potrebi organizovati oprostajnu utakmicu i dati prostora mladim igračima. S mladim igračima tesko da moze rezultat odmah doći, ali naresnih godina svakako!
LUZERI....
Nas fudbal na oparatima, necom nista napravti svi glume neke zvijezde, nas ubih nas dokazivanja.
Nemamo uspjeha u sportu?sta se cudite?Iz neuredjenog drustva ne moze izaci nikakva vrsta uspjeha,pa ni sportska.I opet se vracamo na to da je nasem coveku vaznije da je naš na vlasti nego da je neko ko ce donjeti dobar zakon o sportu.Da se zakon provodi.Da djeca imaju dovoljan broj uredjenih sportskih terena,da u skoli na tjelesnom odg. rade strucnjaci koji ce znati prepoznati talenta i usmjeriti ga a ne uhljeba koji je dobio posao preko stele i koji dadne loptu da se igraju dok ne zazvoni.
@nagasaki ocigledno nisi citao citav komentar, plus imaju bolje uslove. Nemoj gledati samo satajevo i samo fudbal. Nor Mostar dvoranu koja mozr primiti vise od 500 ljudi, nema natkriveni ni polu olimpijski bazen a ne olimpijski. U klubovima ne sjede strucna lica nego priucena i kalibar kao sto je ona budala iz fk Vrbanjuša
Ne leže nam ove nogometne velesile nikako...
Gasi sport u ovoj drzavi. J*bem ga vise.
Znaci razvaljujemo u svim uzrastima.
Someone has deleted video, dear klix what to do now, we can't to see how bosnian young dragons👹 has received too many goals, correctly three goals, i'm shocked.