Komentari (70)
Povratak na članak
Prijava korisnika
NAPOMENA: Komentarisanje članaka na portalu Klix.ba dozvoljeno je samo registrovanim korisnicima. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Komentari odražavaju stavove isključivo njihovih autora, koji zbog govora mržnje mogu biti i krivično gonjeni. Kao čitatelj prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim vjerskim, moralnim i drugim načelima i uvjerenjima. Svaki korisnik prije pisanja komentara mora se upoznati sa Pravilima i uslovima korištenja komentara.
gde si bre adolfe mami ti ga sprzim u usta
Ja pameti muslimanske,poserite se na sebe jadovi
U K I N I T E K O M E N T A R E K A K O V A S N I J E S T I D ! ! ! ? ? ?
ČETNICI : NJEMCI 1 : 0
heheh ludi su, 2 tekme i 2 penala radi igranja rukom. Svaka cast, inace.
Gana dobije Australiju, Njemacka dobije Ganu, i ima bolju gol razliku od Srbije....I onda Bye, bye...Nije jos nista gotovo...Ohladite ljudi...
HAHAHAHAHAHAHAHAHAHA sta ce te sad da pjevate hahahaah SRBIJA SRBIJA OLEEEE OLE OLE OLEEEEEEEE ....
Čekić, kolac, Jasenovac
BRAVO MAJSTORI TAKO SE IGRA CESTITAMO
Dan žalosti u Sarajevu, tj. u Novom Novom Pazaru iliti Teheranu...
Ubi, zak*olji, da srbin ne postoji.
Alo srbi ko kaze da nama uopste draga kad Srbija izgubi ili zao kad pobijedi,to je kao utakmica Zimbabwe-Novi Zeland,uopste me ne tangira rezultat,ako ste srbi iz BIH od. j.e.b.i.t.e. negdje drugo pa serite po vasoj Srbiji kakvom je vi smatrate lisite nas vasih glupih komentara a i prisustva koji pokusavate iziritirati sve oko sebe,ako ste Srbi iz srbije...koji .k.u..r.a.c. imate sta ovdje pisati pisi po beograd-x ako ga imate
Ovaj PODOLSKI je pfuuuu. Nema veze orao ce da nastrada od AUSTRALIJE.
Sada se bre vidi udari im krst na dresove,daj himnu Boze pravda ,pa da vidis kako trce i bore se za nase srpstvo i pravoslavlje...BRAVO SRBIJA!
Cestitam Srbiji za pobjedu. Ali ovaj meni je drago za srpski narod iz Srbije, ali nikako za one srbe iz Bosne i Hercegovine!