Nogomet
6

Stojanović uoči revanša s Legijom: Ako dobijemo bitku na sredini terena, imamo dobre šanse

Piše: D. B.
Danijel Stojanović
Danijel Stojanović
Bh. predstavnik u Ligi prvaka Zrinjski u utorak navečer igra uzvratnu utakmicu 2. pretkola protiv Legije iz Varšave. Nakon rezultata 1:1 iz prvog susreta Poljaci su u boljoj poziciji, ali Plemići se ne namjeravaju predati, tvrdi nogometaš mostarskog tima Danijel Stojanović.

U taboru Zrinjskog vlada pozitivna atmosfera uoči teške utakmice, a većih problema s povredama nema.

"U Poljsku smo stigli u nedjelju navečer, lijepo smo dočekani i imamo odlične uslove. Čeka nas nimalo lagan zadatak, radi se o vrhunskoj ekipi, ali mislim da ćemo se i mi nešto pitati. Problema s povredama nema, jedino je Tomića malo zatezao mišić, ali će on biti dobro. Svi ostali su spremni", izjavio je Stojanović.

Plemići respektuju protivnika, ali vjeruju u svoje kvalitete. Nadaju se da će uspjeti iskoristiti slabosti poljskog tima.

"Svaka ekipa ima mane i može pogriješiti, pa tako i Legia. Moramo se paziti njihovog veznog reda, veoma su brzi u tranziciji prema naprijed. Ako tu dobijemo bitku, imamo dobre šanse", smatra nogometaš Zrinjskog.

Ekipa trenera Vinka Marinovića će učiniti sve da eliminiše favoriziranog protivnika.

"Svi smo se mučili da osvojimo titulu prvaka BiH i dođemo u situaciju da odigramo utakmice u Ligi prvaka. Najvažnije je da vjerujemo i damo sve od sebe, jedino tako možemo doći do povoljnog rezultata", završio je Stojanović.

Utakmica Legia - Zrinjski se igra u utorak navečer s početkom u 20:45 sati.