Komentari (18)
Povratak na članak
Prijava korisnika
NAPOMENA: Komentarisanje članaka na portalu Klix.ba dozvoljeno je samo registrovanim korisnicima. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Komentari odražavaju stavove isključivo njihovih autora, koji zbog govora mržnje mogu biti i krivično gonjeni. Kao čitatelj prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim vjerskim, moralnim i drugim načelima i uvjerenjima. Svaki korisnik prije pisanja komentara mora se upoznati sa Pravilima i uslovima korištenja komentara.
jao super, da nam pomoćni trener nije objasnio zašto luka ne igra, noćima ne bih spavao.... koga zaboli ona stvar što luka ne igra???!!!
ne znam sto se novinari cude sto modric ne igra,pa sta su ocekivali da samo sto je stigao izbaciiz ekipe kaku ili ozila..nidje veze..jest klasa inace ne bi ni bio u madrid,al ipak je kaka bio najbolji igrac na svijetu..
Pljunuti GOJKARIN sin samo mu Murinjo neda da dominira hehe
Ništa se vi ne brinite za Modrića! Što se njega tiče može igrati i u Barceloni koja je puna tehničara poput njega samoga! Samo pričekajmo da se malo ustali! Još se tamo nalazi!!!
Ma dobar je ono modric nije sporno, i mozda sta i bude od onog halilovica AL KOJI VAM JE K U R A C VISE S OBOJICOM NA OVOM KLITORIXU?!?!?!?!?!? ODMORITE MALO, JEL TO NEMA DRUGIH VIJESTI VISE?!? gori sam ja sto ovo citam..odoh na fino na index.hr pa barem u originalu citat
Hahahaha! Luka the joke! Ajde, neka su menadžeri zaradili. Dečko je overrated big time!
on je odveo reprezentaciju na SP opali turke u isntabulu 0:3 spah konj skrsio nasrija za ispadanje
sto je igro igro je
kakav on....
nije ni igrač
Mourinho je a.l.l.a.h. !
šta vide u ovom mršavom ustašici? Spaha bi mu jaja na osmicu svezao :D
Nema veze sto neigra za klub, pa nije to postala uobicajena praxa igraca s ovih prostora da imaju vecu minutazu u repki nego u klubu :) .
kako su novinari digli momka, tako ce ga i unistiti !
\'ta je rec\' - klixovce same napisale clanak iz rubrike \"Sport\"... Bice nesto od vas