Komentari (9)
Povratak na članak
Prijava korisnika
NAPOMENA: Komentarisanje članaka na portalu Klix.ba dozvoljeno je samo registrovanim korisnicima. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Komentari odražavaju stavove isključivo njihovih autora, koji zbog govora mržnje mogu biti i krivično gonjeni. Kao čitatelj prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim vjerskim, moralnim i drugim načelima i uvjerenjima. Svaki korisnik prije pisanja komentara mora se upoznati sa Pravilima i uslovima korištenja komentara.
Naprijed,naprijed,naprijed Hrvatska i BiH
ja mislim da ce Srbija pobijediti....
Haha,pa da Srna je vaš Bošnjo,on je rođak one propale novinarke a danas Lagumdžine sluškinje i uskoro propale političarke Segmedine Srne!!
u ofsajdu tenk,na krilima migovi,u napadu kalasi,u sredini minodobacaci,a golman ko bumker...i lagano...
ovo je mec opasan po zivot...:D
Utakmicu izmedji nasih komsija cu gledat,nadam se da ce tekma biti dobra. Hrvatska je favorit mada meni mirise na 1:1 NAKON TOGA SPEKTAKL ZMAJEVA. ZANIMA ME SAMO POBJEDA 1:0 ILI 2:0 MA 5:4 NIJE BITNO SAMO DA POBJEDIMO. VI KOJI ZIVITE U GBG-U ILI BLIZU DOBRO STE DOSLI U LJILJAN. JEDNA I JEDINAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAA!!!!!!!!!
Hrvatska-Srbija 5:0, BiH-Grčka 2:0
Hrvatska-Srbija 3:0, BiH-Grcka 1:0
Pa Hrvati će tako poderati Srbiju da će sljedećih 10 godina biti masovni bjeg iz Srbije i suicida ko u prići...