{{error}}
Korisničko ime ili e-mail
Lozinka
ili
Facebook prijava


Unesite e-mail:


Stigao virtuelni Panini album za Ligu prvaka

9.10.2014. u 12:15
29
1
Stigao virtuelni Panini album za Ligu prvaka
29
Stigao virtuelni Panini album za Ligu prvaka
Sa željom da najpopularnije svjetsko fudbalsko takmičenje - UEFA Ligu šampiona približe navijačima UniCredit i Panini su i ove godine svim fanovima fudbala omogućili popunjavanje virtuelnog albuma UEFA Champions League za sezonu 2014/15.
Svi zainteresovani se mogu registrovati putem aplikacije i pridružiti se navijačima iz cijelog svijeta u popunjavanju Panini virtuelnog albuma.

Virtuelno prikupljanje sličica nove sezone UEFA Champions League počinje 15.10.2014., dok je za nestrpljive fanove najavni (teaser) album već online, koji će od 15.10. preći u punu verziju zajedno sa svim sličicama prikupljenim do tada.

Virtuelni album se popunjava uz pomoć kodova do kojih se dolazi praćenjem aktivnosti UniCredita i Paninija na internetu ili na društvenim mrežama. Kodovi se mogu naći na poleđeni Panini sličica koje se nalaze u slobodnoj prodaji, a svaki dobijeni kod otvara jednu kesicu sa tri digitalne sličice. Virtuelne sličice moguće je obezbijediti i kroz razmjenu sa drugim učesnicima ove igre, kao i pozivanjem prijatelja da pokrenu svoje virtuelne albume ili učešćem u nagradnim izazovima.

Svim fanovima UEFA Champions League i Panini albuma UniCredit poklanja promo kôd koji omogućava započinjanje svoje vlastite kolekcije sličica. Promo kôd je: LIGA-ŠAMP-IONA.

Aplikacija je besplatna i može joj se pristupiti sa računara, ali i putem Android i iOS mobilnih aplikacija.

Najnovije
Najčitanije
Preporuke
Anketa
Jeste li zadovoljni izborom selektora nogometne reprezentacije BiH?
Email adresa: (nije obavezno)

Tekst ispravke: