Komentari (21)
Povratak na članak
Prijava korisnika
NAPOMENA: Komentarisanje članaka na portalu Klix.ba dozvoljeno je samo registrovanim korisnicima. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Komentari odražavaju stavove isključivo njihovih autora, koji zbog govora mržnje mogu biti i krivično gonjeni. Kao čitatelj prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim vjerskim, moralnim i drugim načelima i uvjerenjima. Svaki korisnik prije pisanja komentara mora se upoznati sa Pravilima i uslovima korištenja komentara.
Jako neprofesionalno od novinara da pise kako nije jasno zasto je upravo Menalo dobio poziv. Pa da nece pozvati stopera neznalice?!
Dobro je sto novinari ne gustaju Kodru takvim konstatacijama. To znaci da je covjek 100% ispravan.
Upravo to, svakako nam je atmosfera katastrofa i vi kao novinari jel navijate za reprezentaciju!? sramota da vas bude, radi kojeg klika vise pravite jos goru situaciju nego sto jest! Gledajte kako cete pomoci toj reprezentaciji a ne odmoci! Eno vam politicari, tamo si skupljajte klikove!
Luka proigrao kod Jakira, neće se osjetiti nedostatak u reprezentaciji. Zapravo, Luka će biti pravo pojačanje siguran sam.
Samo naprijed Meho. Idemo po pobjedu.
Zasluženo,jedan veoma kulturan momak koji igra srcem za "repku"...
Sve osim 6 bodova je kraj price.
MENALO JE DOBAR DEČKO I IGRAČ ...SAMO NIKADA NE JE DOBIO DOVOLJNU MINUTAŽU DA POKAŽE SVOJE KVALITETE...KOLIKO NAS KE SAMO PUTA ISČUPAO NAKON LOŠE PARTIJE REPKE,A IGRAO SAMO PO 19-15 MINUTA . SJAJAN DEČKO!!!
Iskteno i nije hendikep.
E velika steta. Stevanovic inace jedan od najboljih u repki i jedan od standardnih u Serveteu. Od Kodre sam nesto i ocekivo, ali kad sam vidio da je zvao Stevanovica - nista, gori nego Hadzibegic.
Jarane procitaj jos jednom sta si napisao…
Ma trojicu visokih napadaca (dzeko,hamulic,prevljaK) i samo visoke lopte igrati, preskakati teren
Sedam pomoćnika lik ima, ko da konstruišu nuklearku.
U naslovu pise da je trener dobio prvi otkaz zbig povrede, menja ga Menalo …. Skola zurnaliatike Travnik :)
Fudbal u BIH postaje ozbiljan kriminal i konkurent narko kartelima...
steta za Stevanovica, brz oporavak. I Menalo je ok.
jadni mi ......