Komentari (47)
Povratak na članak
Prijava korisnika
NAPOMENA: Komentarisanje članaka na portalu Klix.ba dozvoljeno je samo registrovanim korisnicima. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Komentari odražavaju stavove isključivo njihovih autora, koji zbog govora mržnje mogu biti i krivično gonjeni. Kao čitatelj prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim vjerskim, moralnim i drugim načelima i uvjerenjima. Svaki korisnik prije pisanja komentara mora se upoznati sa Pravilima i uslovima korištenja komentara.
i zato vratice se bolji
evo vraca se preko godinu nije osutao po golu ,a ne nesto vise
kako bolan nije? a golove za reprezentaciju si zaboravio? Argentini na SP-u, cipru kod kuce i 2 lihtenstajnu u prijateljskoj
PRIKAŽI ODGOVORE (1)
Stuttgart već dugo ne igra tako da bi Ibišević imao priliku da da gol. Ako nisu u stanju loptu donijeti o šesnaesterca šta očekuju od klasičnog špic napadača.
Pravo pitanje je: Sta kvalitetan igrac moze uciniti u takvoj situaciji i zasto to ne cini? - Sve ostalo je suplja.
Vedo je po meni uvjek bio losa kopija Inzaghija i Panceva samo sto su ova dvojica imali precizan sut .Primanje lopte odbija se ko od kolac ,Sve u svemu koliko srece toliko golova
volio bih ali tesko... stutgart ima finu sansu da ode u drugu ligu slabiji nego prosle godine... vedo bi trebo mijenjat klub odmah, negdje gdje bi igrao... neki solidan klud ali gdje bi bio standardan ovako nema nista! steta!
Zato ce te ispasti,a ti SMRADU HOLANDSKI,ces naravno nabrati kao i uvijek, opet zbog porodicnih razloga,kao i u Herti i Hsv-u. Pojma ti nemas cigane hoalndski, a gotivio sam te dok si bio u Schalkeu. Sto se mene tice,KREPAJ IZ PORODICNIH RAZLOGA. A Vedo ce zaigrati kad tad!
Vedad je u krizi cinjenica je to vec odavno.Ali brate i Stuttgart kao ekipa je nikakva.Odbrane gotovo i nemaju a o ucinku veznog reda da i ne govorimo.Trrener Stevens je obican papak od trenera koji je otjeran zbog losih rezultata iz svih klubova u zadnjih par godina.Jednostavno njegovo vrijeme je proslo i u danasnjoj bundesligi ne prolaze treneri krkani kao nekad.Vedad tu najmanje kriv tako da se opet divim nasem narodu koji jedva ceka da pljuje i ponizava naseg covjeka koji je svojim radom i skromnoscu uspio u zivotu.Pa ipak mogu Vedi svi da podudlaju jer od izbjeglice iz sela kod Vlasenice do covjeka koji zaradjuje 3 mil Eura godisnje ne moze svako.Vedo majstore hvala ti za sve i samo naprijed!!!!
vedo je igracina ali realno je lose kada toliko dugo kao napadac ne zabijes gol. gledao sam par utakmica i stvarno propusta dobre prilike za gol sto je nekada lakocom zabijao.
Meni samo nije jasno kako nije stid ovog trenera ista komentarisati kad je svoju ekipu doveo do dna. Ako Vedo nije onaj stari sto ga ne pustite da ide. Ima ovdje mutnog posla koliko hocete. Nema se sta Vedo komentarisati kad covjek i ne igra.
"Ono što je Ibišević radio u prošlosti nije važno. Važno je ono što je danas i što može uslijediti sutra. Svakoga dana svi igrači imaju priliku za novo dokazivanje“, izjavio je Stevens za njemački Bild. - FUDBALSKA LEKCIJA BR. 1!
Probudi se Vedo u inat dušmanima!
budi se brate...daj nam krv i suze....grizi...grebi...udaraj...vuci...i vrati se na velika vrata!
može komotno potražiti novi angažman, recimo u SpVgg Greuther Fürth.
Pa samo se u Bosni tj. na Balkanu gleda kakav si igrac bio u proslosti i malo ozbiljne klubove boli chuna sta je bilo jucer svaki dan novo dokazivanje.Kad mi kaze nemoj njega on nam je valjao 2008 kad smo dobili Grke!?!?!?!
Bravo majstore! I jest nam ovako u svakom segmentu zato sti nam je sve po nekim starim zaslugama a ne po onom koliko vrijedis danas.
nije bitno ni sta je huub stevens ko trener uradio do sad, ono sto se broji je da mu je ekipa zakovana za podrum bundeslige i kako stvari stoje, s njim nece odmaknuti daleko odozdo..
Nama je valjao,najgore sto novi igraci nedolaze.svakih pet godina izbacimo igraca.mediji,navijaci i bivsi igraci su napuhali vrijednost ove repke pa mi nesto ko razocarani kad rep. izgubi a to u stvari realnost
Svaka čast Ibiševiću...ali daleko si od očekivanja... racionalno, ja te ne bih stavio u početnih 11...
Ne treba nekog zvati da igra u reprezentaciji samo na osnovu ranijih zasluga. Ako tip nije na nivou ne treba ga zvati da igra za reprezentaciju. Hvala mu, dao je veliki doprinos,treba mu dati plaketu, ali red bi bio ako ne igra najbolje da i sam kaze ako mu je stalo do reprezentacije i njenog uspjeha. Bazdarevic mora povuci crtu, zvati samo igrače u vrhunskoj formi bez obzira na zasluge- drugog puta do uspjeha nema ! I ne smije zvati igrače po babu i stričevima, inače će za*** ko i TG sa Slinom.
Ako tako bude rezonovao, neće sastavit ni 11 igrača da počnu utakmicu. Vrlo malo naših igra redovno u svojim klubovima, a kvalitet klubova posebna priča...
Nisi u pravu 100 % prijatelju.To je isto kao da ne treba zvati na posao nekog zbog njegovih herojskih zasluga u ratu.Hvala ti dao si veliki doprinos,treba ti dati orden ali nisi da radiš i živiš normalno.Treba zvati one koji su sposobni i jaki da rade bez obzira gdje su oni bili kad je bio rat kad su bili najpotrebniji.Isti je slučaj i sa IBIŠEVIĆEM,DŽEKOM,SPAHIĆEM.....koji su bili tu kad je bilo najpotrebnije,pa ako im trenutno ne ide ne treba ih odbaciti već podržati kao što su oni podržali reprezentaciju kad je bilo najpotrebnije
PRIKAŽI ODGOVORE (1)