Debi bh. reprezentativca u Španiji
109
Stevanović odigrao poluvrijeme u porazu Seville od Mallorce
Komentari (10)
Povratak na članak
Prijava korisnika
NAPOMENA: Komentarisanje članaka na portalu Klix.ba dozvoljeno je samo registrovanim korisnicima. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Komentari odražavaju stavove isključivo njihovih autora, koji zbog govora mržnje mogu biti i krivično gonjeni. Kao čitatelj prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim vjerskim, moralnim i drugim načelima i uvjerenjima. Svaki korisnik prije pisanja komentara mora se upoznati sa Pravilima i uslovima korištenja komentara.
Dobar dobar, dobro je odigrao svojih prvih 45 min
u 45 minuta izborio je jedan korner ... e vala tu cinjenicu niste morali napominjati ali hajde :D udri Stevka majstore ! :D
Tražite posao? Posjetite nas na prvoj društvenoj mreži za poslove www.zaposlise.ba
Treba mu Husejnovic pomoci oko ishrane....:)
Sretno Stevanovicu! Lijep pzz care
jesuse navase dani su ti odbrojani
Sta je ovo cudo ovako mrsavo, jede li ovaj sta! Cudi me da onako brzo trci, a neuhranjen, otkud mu sva ta snaga, valja onoliko pretrcat! Zelim mu svaku srecu, da uspije i ode dalje u neki jaci klub, momak odlicno igra!
A dobro, nije loše, navikava se, možda ga je trebao u ovoj utakmici jedno 15-ak minuta prebaciti na lijevu stranu da vidi kako bi tu išlo, jer dosta ulazi u sredini, tako bi otvorio više prostora za lijevog bek, koji je konstantno bio na protivničkoj polovici :)
Samo naprijed Stevice BOSNA je uz tebe !
bravo care...želim ti sve najbolje...